Golden Seats
Met jouw vrienden op de voorste rij

Met de Golden Seats van DHL heb jij de beste plek in het stadion aan het veld. Dichterbij je idolen kun je niet komen! Bij veel wedstrijden van onze Oranjevrouwen kun je tickets voor deze gele troon vlak vóór de wedstrijd winnen. Maar ben jij de winnaar van deze actie? Dan heb je automatisch ook tickets voor deze unieke Golden Seats te pakken!

Blijf op de hoogte

Gebruik jij de officiële Mijn DHL app al? Met deze slimme app voor Android en iOS heb je al je pakketten in één overzicht, en pas je eenvoudig je bezorging aan. Daarnaast ben je altijd op de hoogte van de laatste SameDream winacties en ander nieuws over onze oranjeheldinnen.

Download de app

Jackie’s voetbaldroom
Ook jij kunt later prof worden

Jackie Groenen is onze SameDream ambassadeur voor het nationale voetbalteam. Vroeger voetbalde Jackie als klein meisje tussen een heleboel jongens. Toen was dat nog niet zo normaal als nu. Ze had geen idee hoever ze het kon schoppen. Nu weet ze dat maar al te goed, en dat kunnen andere jonge meiden ook. Op weg naar het WK voetbal in 2023 vertelt Jackie over haar ultieme voetbaldroom. Meer weten? Bekijk de video!

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.

Trotse partner
Een sponsorship waar we trots op zijn

DHL is trotse sponsor en logistiek partner van onze nationale vrouwenteams in voetbal, hockey, volleybal en handbal. Samen delen we één droom: de absolute top bereiken, waar we al hard naartoe op weg zijn. Met de missie SameDream supporten we de KNVB, KNHB, NEVOBO en NHV de komende vier jaar om onze oranjeheldinnen prestaties van wereldformaat te laten leveren. Benieuwd hoe dat eruitziet?

Meer over SameDream