Jouw carrière
Werken bij een wereldmerk

Bij DHL eCommerce kun je alle kanten op. Of je nu aan de slag gaat als fietskoerier, supervisor of marketingmanager: hier vind je altijd een baan die bij je past, én waar je in kunt groeien. Als wereldwijde speler hebben we meer dan een half miljoen mensen in dienst. Samen verzorgen we pakket- en palletvervoer voor consumenten en de zakelijke markt – elke dag opnieuw. Als nummer één logistiek dienstverlener wereldwijd verbinden we bovendien mensen van over de hele planeet, waardoor we écht impact maken met vernieuwde verzendoplossingen. Bij zo’n wereldmerk wil je toch werken?

Onze cultuur? Knalgeel, met een beetje rood

Welkom bij DHL: een wereldwijd netwerk van aanpakkers en doorzetters. Opgericht door drie logistiek pioniers met een vooruitstrevende spirit die nog springlevend is. Hoe je dat voelt? Aan onze grensverleggende innovatiekracht, waarmee we iedere dag werken aan de bezorging van morgen. Niet alleen in de directiekamer, maar op élk niveau binnen het bedrijf. Sluit je bij ons aan, en timmer mee aan de toekomst van DHL eCommerce.

Ontdek onze vakgebieden

Bezorgers

Of je nu op de fiets of in een bus zit, jij bent hét visitekaartje van DHL eCommerce. Onze bezorgers leggen namelijk de laatste kilometers met de pakketten af: van de Cityhub naar de voordeur. Dat doen we zo duurzaam mogelijk: met elektrische bussen of in voertuigen op HVO100 – een duurzame brandstof.

Rijd mee

Chauffeurs

Of het nu gaat om complete pallets of losse pakketten: onze chauffeurs brengen iedere zending zorgvuldig van en naar onze CityHubs en sorteercentra. Iedere rit lever je weer topkwaliteit: zo komt ieder pakket snel, veilig en op tijd in de juiste handen terecht.

Stap in

Logistiek

Om zendingen soepel van A naar B te krijgen, loopt DHL eCommerce als een geoliede machine – ook achter de schermen. Allemaal dankzij ons logistieke team. Onze ambitie: de laatste kilometers van onze pakketten fossielvrij afleggen.

Draai ook mee

IT en Digital

Alles wat er aan de digitale voorkant gebeurt, wordt aan de achterkant bedacht en in werking gesteld. Van digitale snufjes tot complexe systemen: zonder onze IT-talenten zijn we nergens. Daarnaast zorgt team Digital ervoor dat we er online strak, simpel en modern uitzien – van onze app tot de website.

Bouw zelf mee

Hoofdkantoor

Meedenken over onze strategie terwijl de operatie ondersteunt? Van IT tot sales en van finance tot marketing en HR: hier worden alle plannen gesmeed. Met jouw professionele, optimistische en creatieve kijk, verstevig je onze marktpositie. Zo helpen we DHL eCommerce samen vooruit.

Claim je bureau

Traineeship

Net klaar met studeren? Top! Maar ook als je gaat werken, blijf je leren – al helemaal tijdens onze traineeships. Start je carrière glansrijk en leer binnen no-time alle ins en outs van ons bedrijf kennen.

Snel starten

Stage en afstuderen

Bij DHL eCommerce is altijd ruimte voor fris talent. Of je nu in de operatie aan de slag wilt, of liever op de marketingafdeling: waar je ook ervaring opdoet, je gaat hóe dan ook verschil maken – reken daar maar op. En wij helpen je daarbij. Zo weet je zeker dat je straks klaar bent voor de rest van je carrière.

Begin je avontuur

Blije medewerker, blije klant
Top Employer en Great Place to Work

DHL eCommerce krijgt al jaren het certificaat Top Employer – in Nederland, Europa én wereldwijd. Waarom? Omdat we onze medewerkers op één zetten. Dat zie je terug in de compensatie en voordelen die we ze bieden, maar ook in onze glasheldere visie op ontwikkeling op het vlak van talent en leiderschap. Het Top Employer Institute beloont werkgevers met uitstekende hr-criteria al ruim dertig jaar, een hele eer om de titel te dragen. Daarnaast zijn we ook nog eens uitgeroepen tot Great Place To Work. Dat hebben we te danken aan onze mensen, omdat ze blij zijn met de bedrijfscultuur, vertrouwen hebben in het management en zich verbonden voelen met collega’s. Kortom: we zijn trots op wat we doen, en met wie we dat doen.

Ontdek zelf hoe het is om hier te werken

Kansen en verantwoordelijkheden
Grote dromen, grote impact

DHL eCommerce is een van de grootste werkgevers ter wereld. En bij zo’n bereik hoort een grote verantwoordelijkheid. Daarom kiezen we voor duurzaam. Van nul uitstoot tot toekomstbestendige gebouwen: dankzij ons GoGreen-programma wordt rood-geel steeds groener. Maar naast verduurzaming van processen en producten, dragen we ook buiten de logistiek ons steentje bij. Zo ondersteunen we met DHL Cares initiatieven als NLdoet, LINDA.foudation en Kinderzwerfboek, en bieden we opleidingsmogelijkheden aan kinderen over de hele wereld.

Zo maken we impact in Nederland

Hier telt iedereen mee

DHL eCommerce bestaat dankzij onze mensen. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt: bij ons wordt iedereen met open armen ontvangen. We moedigen diversiteit, inclusiviteit en gelijkwaardigheid aan, en leggen zo de basis voor een fijne en veilige werkomgeving. Bovendien dragen we deze waarden actief uit via ons DEIB-beleid – Diversity, Equity, Inclusion en Belonging.

Alle ruimte om je te ontwikkelen

We houden hier van grote dromers en echte aanpakkers. Daarom stimuleren we onze medewerkers om continu te blijven groeien – vakinhoudelijk, maar óók persoonlijk. Of dat nu in de lengte, breedte of zelfs diagonaal is: wij geven je alle ruimte om te ontwikkelen en experimenteren. 

Statistieken waar we trots op zijn

Van piepkleine pakketjes tot gigantische pallets: bij DHL eCommerce vervoeren we al 220 jaar alle soorten en maten van A naar B. Zo zijn we uitgegroeid tot dé logistieke dienstverlener van de wereld. Alleen al in Nederland hebben we:

9.000 Medewerkers

2.400 Elektrische bestelauto's

4.000 DHL ServicePoints en 500 Pakketautomaten

59 nationaliteiten

4 duurzame nationale locaties

131 DHL CityHubs

Vind de baan die bij je past

Klinkt goed? Mooi. We horen graag van je. Solliciteer nu, en sluit je aan bij ons wereldmerk.

Bekijk de vacatures