Jouw carrière
Werken bij een wereldmerk

Van fietskoerier tot supervisor en van IT’er tot chauffeur: met een carrière bij DHL kun je alle kanten op. Als nummer één logistiek dienstverlener verbinden we mensen op de hele planeet en kunnen we échte impact maken met innovatieve verzendoplossingen. Elke dag weer. Kom je werken bij DHL eCommerce Benelux? Dan zorg je straks samen met 9.000 collega’s voor pakket- en palletvervoer in Nederland, voor consumenten en voor de zakelijke markt. Vertel eens: waar voel jij je thuis?

Onze cultuur? Knalgeel, met een beetje rood

Welkom bij DHL: een wereldwijd netwerk van aanpakkers en doorzetters! Ons bedrijf is opgericht door drie logistiek pioniers. En hun vooruitstrevende spirit is nog springlevend. Hoe je dat merkt? We werken elke dag aan de bezorging van morgen: grensverleggend en 100% veilig. Niet alleen in de top, maar vanuit alle niveaus. Sluit je bij ons aan, dan gaan we ontdekken, verbeteren en plezier maken. Zo timmeren we samen aan de toekomst.

Ontdek onze vakgebieden

Bezorgers en chauffeurs

Of je nu op de fiets of in een elektrische bus zit: als laatste schakel in ons internationale bezorgproces, ben jij hét visitekaartje van DHL. Je levert iedere rit kwaliteit en zorgt dat elke zending snel, veilig én natuurlijk op tijd in de juiste handen terechtkomt.

Stap in!

Werken in de logistiek

DHL innoveert aan de lopende band. Onze missie: pakketverzending makkelijk maken, door klanten grensverleggende oplossingen te bieden. En we gaan in volle vaart: onze ambitie is de laatste kilometers van pakketten fossielvrij afleggen.

Voor logistiek talent

DHL Corporate

Bijdragen aan de strategie van een wereldmerk? Via IT, Sales, Marketing en Finance is het mogelijk. Met je kennis, kunde en ‘can do’-mentaliteit help je onze positie als Europees marktleider verstevigen. In een snelgroeiende markt werken we samen vooruit.

Claim je bureau

Stage en afstuderen

Een multinational met een half miljoen medewerkers, met de mindset van een startup: dat is DHL eCommerce. Natuurlijk begeleiden we je uitstekend. Maar we geven je ook ruimte om zelf te experimenteren. Reken maar dat je daarvan groeit!

Start je carrière

Betrokken medewerkers = blije klanten
Top Employer

DHL krijgt al jaren het certificaat Top Employer, in Nederland, Europa én wereldwijd. En dat komt mede door onze betrokken medewerkers! Want blije medewerkers zorgen voor blije klanten en een goed financieel resultaat. Hoe doen we dat? Diversiteit en inclusie, werken op afstand en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke pijlers in ons personeelsbeleid. Het Top Employer Institute erkent al ruim 30 jaar werkgevers voor het scheppen van uitstekende werkomstandigheden voor hun medewerkers. Wij zijn dan ook apetrots dat we ons Top Employer kunnen noemen. Wil je hier ook bij horen? Kijk dan naar onze openstaande vacatures en traineeships.

Stap in bij DHL

DHL & Duurzaamheid
Grote dromen, grote impact

DHL is een grote speler in de wereldwijde logistiek. Dat biedt kansen, maar óók verantwoordelijkheden: we kunnen échte veranderingen teweegbrengen. Daarom verduurzamen we onze processen en producten en doen we er alles aan mensen te helpen aan de kansen die ze verdienen.

Zo zetten we ons in voor een betere toekomst

Zo zetten we ons in voor een betere toekomst

Statistieken waar we trots op zijn

Van piepkleine pakketjes tot gigantische pallets: bij DHL zetten we er al 220 jaar de schouders onder. Zo zijn we uitgegroeid tot dé logistieke dienstverlener van de wereld. Alleen al in Nederland zijn dit onze cijfers:

9.000 Medewerkers

2.200 Elektrische bestelauto's

4.000 DHL ServicePoints en Pakketautomaten

59 nationaliteiten

4 duurzame nationale locaties

131 DHL CityHubs

Pak ons in

Interesse? Leuk, dan horen we graag van je! Solliciteer nu en kom het verschil maken bij ons wereldmerk. Wie weet heb jij straks wel 50.000 geel-met-rode collega’s.

Vind de baan die bij je past

Benieuwd of het klikt?

Bekijk de vacatures