Hét adres voor je stage of afstudeeropdracht

Benieuwd hoe het is om stage te lopen bij DHL eCommerce? Ontdek waarom je bij ons aan het juiste adres bent.

Sta sterk met een stage bij DHL

Marketing, sales, IT, operatie, HR: je kunt bij ons ervaring opdoen binnen allerlei vakgebieden. Stageopdrachten waarmee je écht het verschil maakt. Waarom? Omdat de vragen recht uit de markt komen. Van echte klanten dus. Je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en flinke flexibiliteit.

Vind de stage die bij je past

Afstuderen bij een a-merk

Natuurlijk, je bent onze afstudeerder. Maar we behandelen je als een volwaardig collega. Dat betekent dat we je uitstekend begeleiden en er altijd ruimte is voor feedback. Bovendien belandt je opdracht nooit onderaan in ‘n mailbox. Jij hebt er werk van gemaakt, dus nemen wij je resultaten serieus. Kom je bij ons afstuderen? Slim, want DHL eCommerce zit in de lift en vooral e-commerce is big business. Ons merk op je cv brengt gegarandeerd mooie kansen met zich mee.

Start je carrière bij DHL eCommerce

Ben je er klaar voor?

Zie je die stage bij ons wel zitten? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou.

Dit breng je mee

De inkt op je diploma is nog nat (gefeliciteerd!) of je zit in de laatste fase van je studie. Misschien kom je uit ‘n ander vakgebied, maar je vindt logistiek en e-commerce te gek. Daarnaast ben je dolenthousiast om te starten bij een internationale pakketvervoerder, vol doorgroeimogelijkheden.

Een wereld vol connecties

Bij DHL eCommerce brengen we mensen in elke uithoek van de planeet met elkaar in verbinding – terwijl we die planeet zelf zoveel mogelijk beschermen. En ook binnen de muren van je werkplek kun je rekenen op een uitgebreid netwerk. Voor jong talent als jij organiseren we van alles om je te ontwikkelen, en om nieuwe collega’s te ontmoeten: niet alleen binnen je afdeling, maar ook van andere divisies. Leerzaam én leuk!

Match made in heaven?

Zoek de stage of afstudeeropdracht die bij je past. We horen graag van je!

Check de vacatures