De wereld achter elk pakket

Pakketten van A naar B brengen: dat is ons werk. Maar tussen die twee letters schuilt een wereld vol precieze planningen, geoliede systemen en innovatieve oplossingen. En vol sorteerders, coördinatoren en teamleiders. Verantwoordelijk werk, waarin ook jouw overzicht en communicatie de kwaliteit bepalen voor onze miljoenen klanten. Kun jij het aan? Dan moet je ook B zeggen!

Wij bezorgen je groei

Sinds consumenten massaal online shoppen, neemt het pakketvervoer een enorme vlucht. Gecombineerd met onze ambitie is; de laatste kilometers van jouw pakket fossielvrij af te leggen, maakt dat ons vak natuurlijk extra interessant. Zie het zo: het ene pakket is het andere niet. Zo is het ook met je werkdag. Rond de feestdagen kunnen we steevast rekenen op topdrukte, maar ook de rest van het jaar is je werk altijd afwisselend. Uitdagingen die het uiterste van jou en je collega’s vragen. In een hecht team. En altijd dicht bij huis, want we zitten door heel Nederland!

Vind je nieuwe baan

Tel met ons mee

Een multinational met een half miljoen medewerkers, met de mindset van een startup: dát is DHL. We testen volop met innovatieve oplossingen voor (groot) vervoer, werken samen als een hechte familie en zetten de klant altijd op één. Dit zijn de statistieken waar we trots op zijn.

600 vrachtauto’s dagelijks onderweg

2.200 bestelbussen dagelijks onderweg

131 DHL CityHubs in Nederland

16 sorteercentra in Nederland

Traineeship in de logistiek
Kilometers maken bij een A-merk

Een commercieel of logistiek diploma op zak en klaar voor een vliegende start? Kies voor een traineeship bij DHL eCommerce. Je kijkt dagelijks mee over de schouders van specialisten, maar krijgt al snel een eigen takenpakket met flinke verantwoordelijkheden. Want daar leer je het meeste van. Complexe operationele structuren en goederenstromen hebben voor jou straks geen geheimen meer. Zo stroom je vanzelf door naar een mooie carrière in de logistiek.

Check de vacatures

In volle vaart richting groen

Onze ambitie is om de laatste kilometers van jouw pakket fossielvrij afleggen. Daarom maken we ons wagenpark zo snel mogelijk elektrisch en bouwen we sorteercentra die draaien op wind- en zonne-energie. Hartstikke mooi, maar we weten ook dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom vragen we de organisaties waarmee we werken om ook aan boord te stappen bij onze duurzame missie. In Nederland én wereldwijd. Kom jij een steentje bijdragen?

Meer over onze groene initiatieven

Interesse? Pak ons in!

Bekijk onze vacatures

Vind je nieuwe baan