Volg je pakket op de voet

Of je nu een bestelling uit Parijs verwacht of een cadeautje uit Enschede: via track en trace weet je altijd precies waar je pakket is en wanneer je ‘m kunt verwachten.

Bezorging wijzigen

Komt het moment dat we langskomen niet goed uit? Of heb je onze bezorger gemist en een gele kaart op je deurmat gevonden? Kies zelf waar en wanneer je jouw pakket ontvangt.

Trotse sponsor
Word ook supporter van onze Oranjevrouwen

DHL is trotse sponsor en logistiek partner van onze nationale vrouwenteams in voetbal, hockey, handbal en volleybal. Samen delen we één droom: de absolute top bereiken, waar we al hard naartoe op weg zijn. Ook jij kunt supporter worden van deze SameDream missie. Meld je aan om als eerste op de hoogte te zijn van ticketacties, het laatste sportnieuws en ontvang exclusieve kortingen.

Word supporter

Mijn DHL app
Al je pakketjes in de hand

Verwacht je een pakket, of wil je zelf een pakket versturen? Met de Mijn DHL app op je telefoon of tablet vind je alles terug in één handig overzicht. Zo weet je binnen no-time wanneer je pakketten (en die van je huisgenoten) hun bestemming bereiken. Net buiten de deur op het geplande bezorgmoment? Geen probleem, met een paar drukken op de knop pas je de bezorgtijd en -plaats aan. Dan rijdt onze gele bus vrolijk verder!

Download de app

DHL GoGreen
Op weg naar nul uitstoot

Bij DHL eCommerce zijn we hard aan het verduurzamen. Zeventig procent van onze bestelauto’s rijdt op elektriciteit of HVO100, een duurzame brandstof. En het is onze ambitie om de laatste kilometers van jouw pakket fossielvrij af te leggen. Daarnaast is het ons doel om in 2030 volledig fossielvrij te bezorgen, van webshop tot aan de ontvanger.

Over DHL GoGreen

DHL zakelijk
Denk groot, bereik meer

Verstuur je gemiddeld meer dan 30 pakketten per maand? Dan profiteer je met DHL zakelijk van interessante extra’s, zoals webshop-integratie en onze ophaaldienst. Maak zelf eenvoudig een zakelijk account aan en zie meteen welke aantrekkelijke tarieven in jouw situatie gelden.

Ontdek alle voordelen van DHL zakelijk

DHL Parcel is nu DHL eCommerce

DHL Parcel heet sinds kort DHL eCommerce. Onze service blijft zoals je gewend bent, alleen de naam is anders. 

Lees meer