DHL pakket volgen
Oh, dáár is ‘ie

Hoe volg je jouw zending online? Met gemak. Dankzij track en trace weet je dag en nacht waar je DHL pakket is, en wanneer je ‘m kunt verwachten. Het enige wat je nodig hebt is het zendingsnummer. Als je ook de postcode van de ontvanger invoert, worden de verzender en ontvanger zichtbaar en kun je de bezorgafspraak aanpassen. Wordt het pakket bij je buur afgeleverd, dan heb je zijn adres meteen bij de hand.

DHL Tracking
Zo volg je je zending online

Benieuwd of de bezorger bijna voor je deur staat? Met DHL Tracking check je direct de status van je pakket, wanneer je maar wilt. Onderweg ontvang je automatisch updates per e-mail of pushnotificaties. Ben je niet thuis, of hebben we elkaar gemist? Geen probleem, dan spreken we gewoon een nieuwe bezorgdatum af. Je regelt ‘t eenvoudig online of in de Mijn DHL app

Download de app

Onze bezorgtijden

We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, overdag of ’s avonds. Zodra we het pakket in handen hebben, laten we jou via track en trace en per e-mail weten wanneer we verwachten het pakket te bezorgen. Op de dag van bezorging zie je een specifieker tijdvak van het bezorgmoment.

Jouw bezorgvoorkeuren

Het kan gebeuren: onze bezorger staat voor een dichte deur, en ook je buren zijn gevlogen. Dan gaat je pakket de volgende werkdag naar een DHL ServicePoint in de buurt. Wil je liever niet de straat op en je pakket toch thuis ontvangen? Maak dan een nieuwe bezorgafspraak.

Mijn DHL
Ziezo, zelf verzonden

Zelf een envelop, brievenbuspakje of een ander pakket versturen met DHL? Dat kan via de Mijn DHL app, al vanaf €3,15. Ook zónder printer. Online maak je in no-time een verzendlabel aan of je kunt de QR-code laten scannen, dan printen wij ‘m voor je. Geef je pakket af bij een verzendpunt in de buurt, en hop – geregeld.

Verzend je pakket

Veelgestelde vragen

We helpen je natuurlijk van harte, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Hoe weet ik wanneer mijn pakket wordt afgeleverd?

Met track en trace volg je je pakket binnen Nederland op de voet. Elk moment van de dag. Een pakket naar het buitenland volg je via de internationale track en trace. Alleen voor brievenbuspakketten naar het buitenland is geen track en trace beschikbaar.

Hou het zendingsnummer en de postcode van de ontvanger bij de hand, dan weet je altijd precies waar je pakket zich bevindt. We sturen je een e-mail of sms zodra je pakket is afgeleverd.

Mijn pakket is vertraagd of zoek. Wat kan ik doen?

Doet je pakket er langer over dan verwacht? Dit is natuurlijk erg vervelend! We werken hard om jouw pakket op het verwachte bezorgmoment bij je af te leveren. Door de grote hoeveelheden pakketten die we dagelijks verwerken, lukt dit helaas niet altijd. We proberen je zending alsnog zo snel mogelijk bij je te bezorgen.

Bekijk wat je kunt doen

Track en trace onduidelijk?

Mijn zending is bezorgd in een DHL Pakketautomaat. Hoe haal ik ‘m op?

Zodra het pakket is geleverd, ontvang je een sms of e-mail met een unieke afhaalcode. Voer deze in op het display van de DHL Pakketautomaat, en je hebt je pakje te pakken.