Altijd dichtbij
100.000 DHL ServicePoints door heel europa

Onze vertrouwde geel-met-rode service is nooit ver weg. Kijk maar naar ons uitgebreide netwerk in Nederland. We hebben 16 enorme sorteercentra en 131 DHL CityHubs verspreid over het land. Pakketten kunt u versturen en ontvangen bij ruim 4.000 DHL ServicePoints. En over de grens? In heel Europa vindt u maar liefst 100.000 DHL ServicePoints. De sleutel tot onze snelle service.

Servicepoints

Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent: bij DHL ServicePoints kunt u eenvoudig pakketten ontvangen, versturen en retourneren. DHL punten zijn vaak winkels met ruime openingstijden, maar er zijn ook onbemande DHL Pakketautomaten die 24/7 open zijn. Daarnaast bestaan er officiële buurtpunten bij mensen thuis. Haalt u een pakketje op? Vergeet dan niet een identiteitsbewijs mee te nemen.

Landelijke sorteercentra

DHL eCommerce heeft 16 sorteercentra in Nederland – ook wel CentralHubs of RegionHubs genoemd. Hier zijn onze collega’s dagelijks in de weer om elke zending zo snel mogelijk naar het juiste adres te krijgen. Maar u kunt er ook pakketten versturen, terugsturen of afhalen. Bij ontvangst vragen we om een identiteitsbewijs en handtekening. Bekijk de openingstijden van het sorteercentrum, vaak bereikbaar tussen 08.00 en 19.00 uur.

Dit sorteercentrum is klaar voor de toekomst

Een hypermodern sorteercentrum van 14.000 m2, waar maar liefst 12.000 pakketten per uur over de band vliegen. Op het dak? Een kleine 5.000 zonnepanelen, die onder andere de elektrische vracht- en bestelauto’s voor de deur razendsnel van stroom voorzien. Zodat de laatste kilometers naar de consument fossielvrij kunnen afleggen.

Elk adres om de hoek
Een waterdicht Europees netwerk

Bij DHL eCommerce kunt u rekenen op uitstekende zakelijke logistiek en onovertroffen bezorging aan consumenten. Door deze netwerken samen te voegen, kunnen we u altijd de beste oplossing bieden. In elke uithoek van Europa. Zo zitten we in Nederland met 131 depots altijd dicht bij particuliere ontvangers in de buurt.

Bedrijfsgegevens DHL eCommerce

Bent u op zoek naar de adresgegevens van onze hoofdkantoren, btw-nummers of het nummer van inschrijving in de Kamer van Koophandel? Die hebben we voor u op een rij gezet.

Naar bedrijfsgegevens