Voor het avondeten thuis
Wat kun je verwachten?

Met jouw rijbewijs C en/of E + code-95 op zak, word je een belangrijk onderdeel van ons team. Onze chauffeurs werken in ploegendiensten. Al naar gelang ervaring kun je bij ons tussen de €2.387,93 en €3.248,61 bruto per maand op fulltime basis verdienen. Wanneer je in de avonduren of nachtdiensten werkt, komt daar een toeslag van 12,5%-30% bovenop. Uiteraard worden overuren ook uitbetaald, die toeslag kan oplopen tot 50% of wanneer je wil, dan kun je die ook in vrije tijd opnemen. Ben je een nachtbraker, dan kan je bij ons 5 nachtdiensten per week rijden. Ook bieden we verschillende parttime mogelijkheden. Je bent dus ook van harte welkom als je parttime beschikbaar bent!

We investeren in jou en hopen dat je langere tijd bij ons blijft werken. Daarom ontvang je van ons eenmalig een bruto bedrag van €500 wanneer je na een periode van 6 maanden nog bij ons werkt en niet hebt opgezegd. Als je bekenden hebt die ook graag bij ons aan de slag zouden willen, kan je zelfs €1000 per aangebrachte kandidaat ontvangen. Hoe mooi is dat! 

Alle voordelen op een rij:

  • In het weekend ben je vrij
  • Parttime werken is mogelijk
  • Bij dagritten ben je voor het avondeten thuis

  • Meer gemak met jouw elektrische pallettruck (EPT) 
  • De juiste kandidaten kunnen meteen met een vast contract starten

  • Je hebt veel klantcontact dankzij de vele stops in de regio
  • Een basissalaris tussen €2.387 en €3.248 bruto/mnd o.b.v. 40 uur per week, excl. evt. toeslagen 

Werken bij DHL
Waarom kiezen voor DHL?

We begrijpen dat DHL niet voor iedereen is, daarom brengen we ook de volgende punten onder de aandacht:

  • Als je liever lange afstanden rijdt met slechts enkele stops, is DHL misschien niet de juiste match voor jou.
  • Bij DHL houden we rekening met een goede balans tussen werk en privé, dus als je graag extreem lange dagen maakt, is dit waarschijnlijk niet de ideale plek voor jou.
  • We bieden vaste posities aan bij DHL. Er is geen mogelijkheid voor ZZP-werk.
Soliciteer direct

Elke dag weer anders
Een dag meerijden met Gertjan

Onze vrachtwagenchauffeur Gertjan werkt in de regio Roosendaal. Hij laat zien hoe een dag er bij DHL uitziet. Van het eerste bakkie koffie tot de laatste levering. Check hier de video.

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.

Bram - DHL Den Bosch 'Hier kon ik doorgroeien en mijn C-rijbewijs halen, top!'

Ik ben bij DHL begonnen als stagiair en kreeg al snel een vaste aanstelling. Ik heb daarna op de bus pakketjes bezorgd. Na een half jaar kon ik doorgroeien en heb ik via DHL mijn vrachtwagenrijbewijs mogen halen. Ik werk er nu al 3 jaar en heb het erg naar mijn zin. Het fijne van dit werk is dat je veel contact hebt met andere mensen. Klanten en collega's. Chauffeur zijn bij DHL is zeker geen eenzaam beroep.

Ilse - DHL Roosendaal 'De werktijden sluiten perfect aan op mijn privéleven'

Het werk en werktijden bij DHL sluiten perfect aan op mijn privéleven. Het rooster samenstellen gaat gewoon allemaal in goed overleg. Hierdoor heb ik het prima naar mijn zin en krijg er ook nog eens een goed salaris voor.

Erik - DHL Roosendaal 'Het werk, de werktijden en de collega's maken het verschil'

Ik ben bij DHL gaan werken, omdat alles er perfect geregeld is en men hier heel sociaal met elkaar omgaat. Het werk en vooral ook de werktijden spraken mij aan. Het complete plaatje dus eigenlijk.

Marwan - DHL Roosendaal 'De perfecte baan met veel vrije tijd'

Ik heb in de 25 jaar dat ik in Nederland ben verschillende banen gehad en de functie van allround chauffeur bij DHL Roosendaal past helemaal bij mij. Ik heb fijne collega’s, er is goede werkkleding, de sfeer is ontspannen en een heel groot persoonlijk voordeel voor mij is dat werk maar tien minuten van huis is en dat ik gewoon in de regio rijd. Ik ben dus altijd lekker op tijd thuis.

Dave - DHL Den Bosch 'Voor het avondeten thuis'

Werken bij DHL betekent voor mij flexibiliteit. Ik heb fijne werktijden in dagdienst, waarbij ik niet heel vroeg hoef te beginnen en gewoon voor het avondeten thuis ben. Aanpassingen in werktijden en werkdagen is in overleg vaak gewoon mogelijk. Er is een prettige samenwerking met teamleiders en een prima werksfeer met collega’s. Hier geen rouwdouwers.

Betrokken medewerkers = blije klanten
Top Employer

DHL krijgt al jaren het certificaat Top Employer, in Nederland, Europa én wereldwijd. En dat komt mede door onze betrokken medewerkers! Want blije medewerkers zorgen voor blije klanten en een goed financieel resultaat. Hoe doen we dat? Diversiteit en inclusie, werken op afstand en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke pijlers in ons personeelsbeleid. Het Top Employer Institute erkent al ruim 30 jaar werkgevers voor het scheppen van uitstekende werkomstandigheden voor hun medewerkers. Wij zijn dan ook apetrots dat we ons Top Employer kunnen noemen. Wil je hier ook bij horen? Kijk dan naar onze openstaande vacatures.

Solliciteer direct

Enthousiast geworden?
We hebben je graag aan boord!

Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur met een geldig rijbewijs C of CE + code-95? Wil jij altijd in het weekend vrij zijn en op tijd thuis voor het avondeten? Aarzel dan niet langer en solliciteer vandaag nog bij DHL eCommerce! We kijken uit naar jouw enthousiaste reactie en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.

Solliciteer direct