Grijp de toekomst

Geen vakantiebestemming is meer veilig: onze geelrode busjes kom je óveral tegen! Hoe we dat voor elkaar krijgen? Geen toeval. Vanuit onze kantoren werken we vol focus en ambitie aan onze koppositie. Sluit je bij ons aan en zie met eigen ogen hoe we groeien en innoveren – terwijl jij stappen zet binnen het bedrijf en jezelf ontplooit. Helemaal volgens ons motto: als jij groeit, komen wij vooruit.

Meteen meters maken

Afgestudeerd, en klaar om de wereld te bestormen? Kom binnen! Jong talent laten we niet versloffen bij DHL. Integendeel. We zorgen dat je meteen kunt laten zien wat je in je mars hebt. En je staat er niet alleen voor. Dankzij ons netwerk vol gedreven én gezellige collega’s vlieg je vlot vooruit.

Bekijk onze vacatures

Young DHL: Speciaal voor jou

Ben je jonger dan 36? Dan heb je mazzel, want je krijgt toegang tot alle events van Young DHL. Een serie seminars, borrels en sportieve events waar je de andere young professionals van ons wereldmerk ontmoet. Je steekt er nog wat van op ook, want er staat steeds een ander thema centraal. Coole innovaties bijvoorbeeld, kennisdeling of loopbaanontwikkeling. Netwerken én groeien dus.

Meer over Young DHL

Test de toekomst

Hoe DHL innoveert? Samen met jou. Voor je het weet zit je in een innovatieteam, met collega’s uit allerlei divisies. Via een scrum-aanpak wordt je vernieuwende idee razendsnel omgezet in een pilot. Zo kun je meteen testen of het werkt en live bijsturen op de reactie van de markt. Ondertussen leer je het hele bedrijf kennen, en geef je vorm aan onze vooruitgang.

Technische meesterwerken

Aan de voorkant ziet DHL er strak, simpel en modern uit. Hoe dat kan? Aan de achterkant werkt ons IT-team om allerlei complexe systemen en innovaties vlekkeloos te laten draaien. Hoor je bij deze briljante afdeling, dan gebruik je de nieuwste technologie om de applicaties van DHL zelf te bouwen. Aan jou de vraag: hoe krijgen we de nieuwste verzendopties aan de praat in hun app?