Maak het verschil
Miljoenen mensen vertrouwen op jou

Maak jij binnenkort het verschil voor miljoenen verzenders en ontvangers over de hele wereld? Wij denken van wel, want jouw werk als Supervisor of Teamleider bij DHL doet ertoe. Raak jij van delegeren, sorteren en optimaliseren in een flow? Creëer dan impact, ontwikkel mee en groei door bij DHL. Wij zoeken logistiek leiders voor verschillende plaatsen in Nederland. 
 

Even voorstellen

Iets moois van A naar B brengen, daar draait álles om bij DHL eCommerce. Bij onze 17 sorteercentra – ook wel CentralHubs of RegioHubs genoemd, zijn onze collega's dagelijks in de weer om miljoenen zendingen zo snel mogelijk naar het juiste adres te krijgen. En het mooie is, elke Hub is weer anders, met z’n afzonderlijke processen, eigen sfeer en unieke karakter.

Wij zoeken Supervisors en Teamleiders die in onze Hubs leiding willen geven aan de medewerkers in ons dagelijkse sorteerproces en die graag verder bouwen aan de grootste logistieke organisatie ter wereld. We kunnen jouw kennis en ervaring daarbij goed gebruiken.

Logistiek leidinggevenden

We lichten de functies Supervisors en Teamleiders toe, die de logistieke processen in de Hubs optimaliseren. Of bekijk direct  onze vacatures

Werken als:
Supervisor Operations bij DHL

•    Je houdt overzicht over het hele proces en signaleert tijdig knelpunten voor verdere optimalisatie
•    Je bedenkt duurzame oplossingen voor opstoppingen in je werk
•    Samen met de Teamleiders ben je verantwoordelijk voor ruim 350 collega’s
•    Je bent het aanspreekpunt voor leveranciers en klanten
•    Je zorgt ervoor dat er regelmatig coaching- en ontwikkelingsgesprekken worden gevoerd, zodat collega’s zich blijven ontwikkelen

“Analyses maken én uitwerken op de vloer.”

Supervisor Operations

Roel Terborg

“Dagelijks ervaar ik nieuwe uitdagingen waar ik samen met mijn team streef naar 100% performance. Geen dag is hetzelfde, wat de werkzaamheden erg leuk en dynamisch maken. Het is een mooie balans tussen het maken van analyses en deze uitwerken op de vloer. Er is onderling veel contact tussen alle medewerkers. En dat zorgt voor een positieve teamdynamiek en een leuke, persoonlijke werksfeer.”

Werken als:
Teamleider en Supervisor bij DHL eCommerce

Leer alvast je collega’s van de CentralHub in Zaltbommel kennen.

Werken als:
Teamleider bij DHL

•    Je brieft het team zodat iedereen weet wat er moet gebeuren
•    Je zorgt ervoor dat de pakketten en pallets soepel door het proces lopen en volgens de normen bij de klanten worden afgeleverd
•    Je rondt de coördinatie van het transport en het logistieke proces op de juiste manier af door een goede afstemming en samenwerking
•    Jij levert proactief je bijdrage aan het optimaliseren van het sorteerproces en de sorteercapaciteit. 
•    In alles wat je doet heb je het einddoel goed voor ogen; een tevreden klant
 

“Deel uitmaken van een wereldwijde leider in logistiek motiveert en maakt trots”

Teamleider Operations

Diana Massong

“Als Teamleider bij DHL geef ik leiding aan een divers team in een zeer dynamische omgeving. Geen dag is hier hetzelfde. De samenwerkingscultuur binnen DHL bevordert voortdurend leren en ontwikkelen, waardoor mijn team en ik kunnen blijven groeien. Deel uitmaken van een wereldwijde leider in logistiek motiveert en maakt mij trots.”

Betrokken medewerkers = blije klanten
Great place to work

We weten dat je de luxe hebt om selectief te zijn als sollicitant. Dus waarom zou je bij DHL instappen? Naast onze interessante vacatures, geven onze certificaten Top Employer en Great Place to Work een indicatie over ons personeelsbeleid. Dit zie je terug in de compensatie en voordelen die we bieden en in onze glasheldere visie op ontwikkeling op het vlak van talent en leiderschap. Daarnaast zijn diversiteit en inclusie, werken op afstand en duurzame inzetbaarheid belangrijke pijlers. En bovenal- onderling vertrouwen. 

Het Top Employer Institute beloont werkgevers met uitstekende hr-criteria al ruim dertig jaar, een hele eer om de titel te dragen. Daarnaast zijn we ook nog eens uitgeroepen tot Great Place To Work. Dat hebben we te danken aan onze mensen, omdat ze blij zijn met de bedrijfscultuur, vertrouwen hebben in het management en zich verbonden voelen met collega’s. Kortom: we zijn trots op wat we doen, en met wie we dat doen. Wil je ook werken bij een tof bedrijf als DHL? Bekijk dan zeker deze openstaande vacatures.

SORTEER VOOR OP JOUW TOEKOMST
KOM ERBIJ

Wie maakt logistiek efficiënter én slimmer? Dat ben jij. Sluit je aan bij ons gedreven team Operations en geef vorm aan de toekomst van de logistieke sector. Of je nu een ervaren leider bent of aan het begin van je reis staat, bij ons vind je de perfecte omgeving om te groeien, te creëren en te excelleren. Dus kom erbij!

Solliciteer als Supervisor
Solliciteer als Teamleider