Van alicante tot zaragoza
Zie ginds komt je pakketje

Pakketje versturen naar Spanje? Met DHL weet je zeker dat het goed zit. Maak via mobiel, tablet of computer in een paar kliks een verzendlabel aan en geef je pakket af bij een DHL Servicepoint. Dan bezorgen wij ‘m 8 werkdagen later veilig op het juiste Spaanse adres. ¡VAMOS!

Versturen vanaf €11,50

Pakketten van maximaal 80x50x35 cm (l-b-h) en 20 kg stuur je naar Spanje al vanaf €11,50. Mét track en trace. Je volgt je pakket op de voet tijdens zijn hele reis.

DHL ServicePoints

Pakket afgeven

Nederland telt 4.000 DHL ServicePoints. Je vindt dus altijd wel een DHL winkel of DHL Pakketautomaat in de buurt.

Persoonlijk bericht

Persoonlijk bericht

Als je via My DHL Portal een pakket verzendt, kun je de ontvanger meteen een leuk bericht sturen. Of gewoon handig: het zendingsnummer.

Volg je pakket op de voet

De route en status van je zending hou je eenvoudig online in de gaten met track en trace. Ook internationaal.

Online pakketten versturen
Een enkeltje spanje, supersnel geregeld

Ken je onze online verzendservice My DHL Portal al? Hiermee verstuur je pakketjes in no-time naar het juiste adres in binnen- en buitenland, dus ook naar het land van tomatenfeesten, stierenvechten en flamencodansen. Maak online je verzendlabel aan, plak het op de verpakking en lever je pakket af bij een DHL punt bij jou in de buurt. Dan doen wij de rest.

Ga naar My DHL Portal

Douane- en importregels
Dit moet je weten over spanje

Omdat Spanje lid is van de Europese Unie, mag er vrij gehandeld worden met Nederland. Douaneformulieren zijn dus niet nodig. Wel gelden er importbeperkingen en -verboden op sommige producten. Bijvoorbeeld op namaakartikelen, gevaarlijke goederen, ivoor en bont. De Europese Unie heeft een handige website waar je de complete lijst op vindt.

Bekijk het officiële overzicht van de EU

Dhl zakelijk
Zakelijke zending?

Plak dan in drievoud een factuur op je pakket. Daarnaast ben je verplicht een goederencode te vermelden. Geen zorgen: tijdens het online verzendproces laten we je precies weten hoe het werkt en wat je moet doen. Heeft je commerciële pakket een waarde hoger dan €1.000? Dan heb je een zakelijk DHL account nodig.

Zakelijk versturen