Next level orderpicken
Kiezen en delen

Webshops in heel Nederland hebben hun warehousemanagement al een boost gegeven met onze officiële plug-in voor Picqer. In een paar kliks gekoppeld, en meteen klaar voor actie. Ook u kunt voortaan met uw ogen dicht labels printen voor zendingen naar bedrijven en consumenten binnen Europa.

DHL labels

Automatisch printen
Let's rollll

De Picqer plug-in maakt (retour)labels maken supersimpel. Zodra een bestelling is gepickt, rollen ze automatisch uit uw printer. Zo bespaart u kostbare tijd in het verzendproces voor pakjes en pallets.

DHL bezorgopties

Verras met bezorgopties
Labels compleet

De bezorgopties die u instelt op uw Picqer verzendprofielen, worden vanuit de plug-in automatisch op de labels geprint. Denk aan bezorging op een DHL afhaalpunt, levering in de avond of niet bij de buren achterlaten.

DHL extra services

Uitgebreide extra's
Op maat gemaakt

Maak in Picqer verschillende profielen met bijbehorende diensten aan, zoals verzekerd versturen, handtekening bij bezorging of een 18+ check. Ook kunt u hier label-regels per producttype instellen. Bijvoorbeeld brievenbuslabels voor kleine pakjes.

Uw DHL eCommerce account
Welkom bij de familie

Om onze Picqer plug-in te gebruiken, heeft u een zakelijke account van DHL eCommerce nodig. Aanmelden is erg eenvoudig (en gratis). Meld u aan op onze website, ontvang meteen uw inloggegevens voor My DHL Portal en automatiseer vandaag nog uw verzendproces.

Gratis account aanmaken

Koppel uw plug-in
Snel aan de slag via My DHL Portal

Heeft u een My DHL Portal account? Dan kunt u uw orderpickproces eenvoudig automatiseren en tijd besparen op elke bestelling.

Stap 1

Maak een API key aan in My DHL Portal.

My DHL Portal

Stap 2

Ga in Picqer naar Instellingen / Pakketdiensten en voeg DHL eCommerce toe.

Meer uitleg

Stap 3

Voer uw API key in en nu kunt u uw verzendprofielen en – regels instellen.

Regels instellen in Picqer