Groot(s) vervoer
Chauffeur met hoofdletter C

Zie jij jezelf al helemaal in die cabine zitten, dan is dit je kans. Tijdens ons halfjaartraject stomen we je van A tot Z klaar voor je rijbewijs C – eerst theorie, dan praktijk. En dat niet alleen: je draait direct mee in verschillende teams op een van onze RegioHubs. Zodra je je C-rijbewijs hebt gehaald, ben je dus helemaal klaar voor je nieuwe baan!

Werken bij DHL
Wat wij je bieden

Ga jij voor groot en kom je ons team versterken? Dan krijg je van ons meteen een jaarcontract: je werkt en leert tegelijk, en krijgt daar uiteraard een passend salaris voor. Ondertussen haal je helemaal gratis je C-rijbewijs en rij je binnen 6 maanden het hele land door met je truck. Meer weten of direct solliciteren? Bekijk de vacature. We beantwoorden graag al je vragen!

Naar de vacatures

Van B naar C
Ontmoet jouw collega's

Als je bij DHL je rijbewijs C komt halen, dan doe je dat natuurlijk niet alleen. Vanaf de eerste dag trek je samen op met je collega's. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Ricardo, Danielle en Danny vertellen je hoe zij hun reis van B naar C hebben beleefd.

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.

Je Rijbewijs C bij DHL Een nieuwe richting

Chauffeur bij DHL eCommerce

Daniëlle

“Ik was kapster en visagiste, toen ik dacht: ik neem even een pauze. Niet lang daarna kwam ik met een omweg bij DHL terecht, en daar ben ik nooit meer weggegaan!”

Betrokken medewerkers = blije klanten
Top Employer

DHL krijgt al jaren het certificaat Top Employer, in Nederland, Europa én wereldwijd. En dat komt mede door onze betrokken medewerkers! Want blije medewerkers zorgen voor blije klanten en een goed financieel resultaat. Hoe doen we dat? Diversiteit en inclusie, werken op afstand en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke pijlers in ons personeelsbeleid. Het Top Employer Institute erkent al ruim 30 jaar werkgevers voor het scheppen van uitstekende werkomstandigheden voor hun medewerkers. Wij zijn dan ook apetrots dat we ons Top Employer kunnen noemen. Wil je hier ook bij horen? Kijk dan naar onze openstaande vacatures.

Stap in bij DHL

Andere route
Ga voor bezorger

Hoef jij niet zo nodig een C-rijbewijs, maar wil je wel de weg op voor DHL? Word bezorger! Als jij met je bakfiets of elektrische busje vol pakketten aan komt rijden, bezorg je onze klanten een lach op hun gezicht. En da’s pas één van de voordelen van deze dynamische baan. Check ze hieronder en wie weet zien we jou binnenkort in ons geel-rode tenue.

Bezorger worden bij DHL