Supplychain champions

Dankzij ons wereldwijde netwerk en geavanceerde supplychain management, zijn we een onmisbare schakel in elke keten. Als verzendservice verleggen we al 220 jaar grenzen en ook digitaal vinden we moeiteloos onze weg. Zo vinden we een passend antwoord voor elke uitdaging: snel, veilig en traceerbaar. Elke stap van de route.

Elke dag uitblinken

In ons netwerk draait alles om vertrouwen. Daarom staat presteren altijd op de eerste plaats. Terwijl u schakelt met uw persoonlijke accountmanager, zorgt ons Operations Excellence team dat ons netwerk elke dag optimaal functioneert. Zijn er verbeterpunten? Dan houden we die continu in de gaten met onze reporting-systemen. Bovendien lost het DHL supportteam eventuele issues proactief op.

Voorop in veiligheid

Als het op veiligheid aankomt, laten we niets aan het toeval over. Onze magazijnen en digitale processen zijn uitstekend beveiligd. Daarnaast werken onze security officers samen met regionale politiediensten en zijn onze chauffeurs intensief getraind. We werken bijvoorbeeld met vaste protocollen en verplichte scanmomenten. Maar denk ook aan een verzoek om een handtekening of legitimatie bij ontvangst.

Return & recall

Ons retourproces is perfect afgestemd op de hightech-sector. Voldoet de smartwatch niet aan alle technische eisen? Dan kunt u met Return & Recall oproepen om het foutieve product te retourneren. Via onze DHL ServicePoints sturen uw klanten zendingen snel terug.

Blijven verbeteren

We willen natuurlijk graag uw eerste keus zijn én blijven. Daarom bekijken we op basis van onze First Choice-methodiek constant hoe we onze samenwerking kunnen optimaliseren. Bijvoorbeeld welke verpakkingen u het beste kunt kiezen om schade te voorkomen. Het motto: ‘Everybody. Everyday. Everywhere. A little bit better.’

Europa aan uw voeten

Met ruim 65.000 ServicePoints en lockers in heel Europa vinden consumenten altijd een DHL punt in de buurt. Halen ze hun zending op bij een DHL punt? Dan vragen we bij ontvangst altijd om een geldig legitimatiebewijs. Zo weet u zeker dat uw hightech-pakketten in de juiste handen terechtkomen.

Extra zeker verzenden

Geen risico nemen met waardevolle hightech-zendingen? Naast de standaard aansprakelijkheid van DHL eCommerce, kunt u pakketten verzekeren voor de waarde van de inhoud. Voor extra gemoedsrust. Bespreek de mogelijkheiden met uw accountmanager.

My DHL Portal
Dit is de toekomst van verzenden

Maak kennis met My DHL Portal, onze hypermoderne alles-in-één oplossing voor pakketverzending. Betrouwbaar, razendsnel en makkelijk te gebruiken: in een paar kliks regelt u elke verzending. In 2017 wonnen we al een Lovie Award, de Europese Oscar voor het beste werk op het web. En de app wordt alleen maar beter. Op basis van klantfeedback maken we ‘m steeds slimmer.

Bekijk My DHL Portal

"Verzekerd van resultaat in de snelle tech-branche"

Sales Director High-tech

Rob Andela

"De hightech-markt is volop in beweging. Wie in-the-game wil blijven, moet z’n strategie scherp in de gaten houden. Wij ondersteunen u door slimme bezorgopties te bieden, efficiënt om te gaan met voorraden en het retourgemak te vergroten."