DHL eCommerce zakelijk
De beste verzendoplossing voor uw business

Als u kiest voor DHL eCommerce, heeft u er meteen een ervaren partner bij. Met veel logistieke knowhow en een grenzeloos netwerk. Binnen Europa bezorgen we net zo makkelijk in Purmerend als in Porto. Heeft u naast een stapel pakketten ook een paar pallets klaarstaan voor vertrek? Dan nemen we alles tegelijk mee. Daarnaast regelt u al uw zendingen en retouren makkelijk online via onze alles-in-één verzendtool. En zoekt u naar maatwerk? Met onze API heeft u toegang tot alle services van DHL eCommerce.

Bezorger stad

Gewoon goed geleverd

Pakketten en/of pallets pikken we op waar u wilt en we zenden net zo makkelijk naar bedrijven als huishoudens. Met één pick-up, één factuur en één vast aanspreekpunt houdt u grip op uw logistiek.

Ervaar onze logistieke oplossingen

Vertrouwd in heel Europa

Van Estland tot Italië: DHL eCommerce geldt overal als A-merk, en dat is niet voor niets. Ons hechte netwerk functioneert feilloos en de kwaliteit van onze service is onovertroffen door heel Europa.

Check onze internationale service

Pallet- en pakketservice

We bezorgen door heel Europa, en halen pallets en pakketten ook nog eens tegelijk op. Een unieke werkwijze waardoor u extra efficiënt kunt werken.

Meer over pallets en pakketten

OPS performance analyse

Dedicated support team

Gaat u met ons in zee, dan duiken we meteen in het diepe. Samen monitoren en optimaliseren we al uw logistieke processen. Daarnaast staat ons team altijd voor u klaar: overdag, ’s avonds en in het weekend.

Uw processen verbeteren?

Top in technologie

Van onze alles-in-één verzendservice tot plug-ins voor webshops en maatwerk API-oplossingen: met de technologie van DHL eCommerce verstuurt u nog eenvoudiger en biedt u slimme bezorgopties aan uw klanten.

Zo innoveren wij elke dag

Experts in uw sector

Om op de hoogte te blijven van de kansen, uitdagingen en trends binnen belangrijke sectoren, hebben we speciale sectorteams opgericht. Ze delen hun kennis graag met u.

Sector expertise

DHL vandaag
Soms kan het niet wachten tot morgen

Wilt u snelle, veilige en betrouwbare bezorging? Met DHL For You Vandaag kunnen uw klanten rekenen op thuisbezorging tussen 17.30 en 22.00 uur, zolang u de pakketten voor 13.30 uur bij een sorteercentrum hebt gebracht. En met andere extra services zoals ‘verplichte handtekening bij ontvangst’ bent u nog zekerder van uw zaak.

Meer informatie of direct aanvragen?

Onze services voor uw klanten
Bij ons is uw klant ook koning

U doet natuurlijk alles om uw klant goed te bedienen. Leidt dat tot een aankoop, dan is het onze verantwoordelijkheid om ‘m ook tijdens het bezorgproces gelukkig te houden. Daar stellen we alles voor in het werk. Door hard te werken, en door uw klanten enorm veel te bieden. Van slimme bezorgopties en handige track en trace, tot meer dan 65.000 ServicePoints in Europa.

Meer over onze service voor uw klanten

Onze klanten

Staat u straks tussen deze partners?