Zending naar zweden
Stuur het naar stockholm

My DHL Portal is gemaakt voor gemak. Een pakketje voor Zweden is dus zo verzonden. Een verzendlabel maak je gewoon aan op je tablet, mobiel of laptop. Geef je pakje af bij ’n DHL ServicePoint in de buurt, en klaar ben je. Binnen 6 werkdagen is het al aan de Oostzee. Aan de slag.

Versturen vanaf €14

Pakketten van maximaal 80x50x35 cm (l-b-h) en 20 kg stuur je naar Zweden al vanaf €14. Mét track en trace. Je volgt je pakket op de voet tijdens zijn hele reis.

Pakket afgeven

Nederland telt 4.000 DHL ServicePoints. Je vindt dus altijd wel een DHL winkel of DHL Pakketautomaat in de buurt.

Persoonlijk bericht

Persoonlijk bericht

Als je via My DHL Portal een pakket verzendt, kun je de ontvanger meteen een leuk bericht sturen. Of gewoon handig: het zendingsnummer.

Volg je pakket op de voet

De route en status van je zending hou je eenvoudig online in de gaten met track en trace. Ook internationaal.

Online pakketten versturen
Je zending zoeft zo naar Zweden

Zweden is een van de meest uitgestrekte Scandinavische landen. Toch bereiken we elke uithoek binnen 6 werkdagen, van het ‘Venetië van het Noorden’ tot het ijshotel in Kiruna. Nog een pluspunt: jij hoeft er (haast) niets voor te doen. My DHL Portal helpt je pakketje in no-time op weg.

Ga naar My DHL Portal

Douane- en importregels
Checklist voor zweden

Goed nieuws: omdat Zweden lid is van de EU, zijn douaneformulieren niet nodig. Maar je mag niet alles zomaar versturen. Voor sommige artikelen gelden beperkingen en importverboden. Nagemaakte producten bijvoorbeeld, gevaarlijke goederen, ivoor en bont.

Vind hier alle informatie over de EU bij elkaar

Dhl zakelijk
Zakelijke zending?

Plak dan in drievoud een factuur op je pakket. Daarnaast ben je verplicht een goederencode te vermelden. Geen zorgen: tijdens het online verzendproces laten we je precies weten hoe het werkt en wat je moet doen. Heeft je commerciële pakket een waarde hoger dan €1.000? Dan heb je een zakelijk DHL account nodig.

Zakelijk versturen