My DHL Portal
Snel zelf aan de slag

Pakketten en pallets versturen in Europa? Alles wat u nodig heeft, is een internetverbinding en een account voor My DHL Portal. Upload afleveradressen, kies zelf welke diensten u wilt gebruiken en plan meteen uw eerste zendingen in. De perfecte combinatie van gebruiksgemak en betrouwbare prestaties.

Ontdek alles over My DHL Portal

Slimme tools, snel gekoppeld

Als u de diensten van DHL eCommerce in uw logistieke systemen of webshop wilt integreren, bieden onze handige tools oneindig veel mogelijkheden. Draait uw platform op een standaard systeem? Dan is het een kwestie van plug & play. Als u uw digitale infrastructuur zelf bouwt, dan kiest u voor onze state-of-the-art maatwerkoplossingen. Zo maken we uw processen makkelijker en kunt u meer aan uw klanten bieden.

Plug-in play

Wilt u verzendprocessen automatiseren en bezoekers in uw webshop extra opties bieden? Maak dan (gratis) gebruik van onze slimme koppelingen, op maat gemaakt voor vrijwel alle grote e-commerceplatforms. Zo zorgt u dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Bovendien verhoogt u het aantal online-aankopen door af te rekenen met afhakers. In een paar simpele stappen is het voor elkaar!

Meer over onze plug-ins

Api’s kijken

Oplossingen nodig die u op maat kunt integreren in uw digitale platform? Met de API van DHL krijgt u toegang tot al onze uitgebreide diensten. Denk aan track en trace vanuit uw webshop, DHL ServicePoints kiezen bij een bestelling, direct labels printen en slimme bezorgopties. We geven u graag gratis integratieadvies en helpen uw logistieke processen en verkooppercentages te optimaliseren.

Ontdek onze API

Vraag het ze zelf
Verhalen van onze klanten

Zolemba "DHL helpt Zolemba naar een optimaal logistiek proces"

Chief production officer

Age van der Brug

"De API van DHL maakt het mogelijk dat pakketten vanuit ons systeem automatisch verzendklaar worden gemaakt. Zolemba houdt van snelheid en DHL helpt ons excelleren."