Gratis koppelingen voor zowat elke webshop

Op welk platform uw webwinkel ook draait, grote kans dat wij er een plug-in voor beschikbaar hebben. Verzend- en retourlabels print u voortaan gewoon automatisch en met de flexibele instellingen richt u het verzendproces compleet naar smaak in. Daar betaalt u niets extra’s voor.

WooCommerce

Upgrade uw check-out met bezorgopties en tijdvakken, print (retour)labels direct vanuit uw orderscherm en geef uw verzendproces een boost. De WooCommerce plug-in is in een paar kliks gedownload en makkelijk in te stellen (ook als u geen IT’er bent).

DHL voor WooCommerce

Magento

Met deze uitgebreide koppeling integreert u DHL eCommerce naadloos in uw online winkel, geschikt voor Magento 2. Hulp nodig bij de installatie? Onze in-house experts geven graag advies aan uw IT-afdeling.

DHL voor Magento

PrestaShop

Van levering bij een DHL punt tot bezorging in de avond: uw klanten meer verzendopties bieden is altijd beter. Dankzij de gratis PrestaShop plug-in rollen uw verzendlabels bovendien razendsnel uit de printer, direct vanuit uw online orderoverzicht.

DHL voor PrestaShop

Picqer plug-in
Megamakkelijke magazijnsoftware

Installeer de plug-in voor Picqer om uw verzendprocessen nog soepeler te maken. Wat u allemaal kunt met deze koppeling van DHL eCommerce? Eenvoudig orders picken en direct labels printen bijvoorbeeld, en uw klanten standaard bezorgservices bieden. Zo maakt u verzenden vanuit uw magazijn een makkie.

Meer over Picqer

Upgrade uw verzendproces
Handige plug-ins voor extra power

Het grootste gemak van de DHL plug-ins? Lastig kiezen. Misschien wel dat uw verzendlabels automatisch worden klaargezet. Installeer de koppeling met twee kliks in uw zakelijke DHL account, dan vindt elke order vanzelf z’n weg naar de printer. Maar ook het overzichtelijke dashboard met track en trace en rapportages is erg handig. Op welk platform draait uw webshop?

DHL Digital
Alle API's verzamelen

Passen onze plug-ins niet op uw platform, maar wilt u wel direct toegang tot de verzendopties van DHL eCommerce? Dan moet u onze API’s hebben. Hiermee biedt u klanten uitgebreide bezorgmogelijkheden, zoals track en trace, tijdvakken en levering bij een DHL punt. Ook laat u labels direct uit de printer rollen op het moment dat de bestellingen binnenkomen. Handig, toch?

Alles over API's