Next level verzenden vanuit uw webshop

Nieuwe bestelling via Mijnwebwinkel binnen? Ga vooral door waar u mee bezig was, want de verzendlabels rollen vanzelf uit de printer. Met één simpele klik. De track en trace wordt bovendien automatisch aan Mijnwebwinkel doorgegeven en meegestuurd in de verzendbevestiging naar uw klant. We breiden deze officiële plug-in van DHL steeds verder uit met handige mogelijkheden.

Printen wordt sprinten

Pakketten versturen was nog nooit zo eenvoudig. Bespaar veel tijd in het verzendproces door verzendlabels niet langer handmatig aan te maken, maar automatisch te laten printen. Ook de pakbon kunt u samen met het label afdrukken. Klaar voor de start, verzenden maar!

Zicht op uw zendingen

Label geprint? Dankzij de plug-in van DHL verschijnt de track en trace automatisch in uw verkoopaccount bij Mijnwebwinkel en in de verzendbevestiging naar de ontvanger. Elke stap van de bezorging geven we door, zodat uw klanten hun bestelling op de voet kunnen volgen.

Bezorgd zoals u dat wilt

DHL Vandaag, handtekening bij ontvangst, een 18+ check of een referentie op het label: u bepaalt zelf welke extra bezorgservices er op het verzendlabel komen te staan. Deze kunt u voor alle bestellingen standaard instellen en per zending aanpassen. Zo flexibel kan versturen zijn.

Uw DHL eCommerce account

Om onze Mijnwebwinkel plug-in te gebruiken, heeft u een zakelijke account van DHL eCommerce nodig. Aanmelden is heel eenvoudig én gratis. Meld u aan op onze website, ontvang meteen uw inloggegevens en optimaliseer vandaag nog uw verzendproces.

Gratis account aanmaken

Koppel uw plug-in
Snel aan de slag via My DHL Portal

Koppel de Mijnwebwinkel plug-in met twee kliks aan uw zakelijke account van DHL om uw verzendproces te automatiseren en tijd te besparen bij elke bestelling.

Stap 1

Log in bij uw account op Mijnwebwinkel. Haal uw API-sleutel op in het Instellingenmenu, onder het kopje ‘Add-ons & Modules’. Kies voor ‘Integraties’ en ‘API Partners’ en maak een token aan.

Meer uitleg

Stap 2

Log in bij de online verzendservice My DHL Portal. Koppel de Mijnwebwinkel plug-in aan uw webshop via de tab 'Koppelingen' in het settingsmenu.

Naar My DHL Portal

Stap 3

Stel in My DHL Portal uw voorkeuren en verzendopties in. Zo rollen de labels helemaal naar uw wens de printer uit.

Handleiding My DHL Portal