Specialist in uw sector

De ene branche is de andere niet. DHL eCommerce kent de verschillen en is graag een partner met verstand van zaken. We focussen op 6 verschillende sectoren: e-commerce, retail, healthcare, hightech, industrie & bouw en automotive.

E-commerce
Online op één

Over al uw afzetkanalen dezelfde beleving bieden, dat is ons doel. Uw e-shoppers ervaren zo een optimale klantreis – van bestellen tot bezorgen. En voor u is elk kanaal kassa.

Expertise in e-commerce

Retail
Werk aan de winkel

We werken graag met retailers, en zij graag met ons. Waarom? We bieden logistieke voordelen waar winkeliers op zitten te wachten. Bekijk hoe we uw business kunnen ondersteunen.

Expertise in retail

Healthcare
Bezorging voor zorg

De gezondheidszorg is een precaire sector. DHL eCommerce snapt dat kleine missers grote gevolgen kunnen hebben. Daarom zetten we zorgzaamheid voorop en laten we niets aan het toeval over.

Expertise in healthcare

Fulfilment
Flexibel voor fulfilment

Bij DHL eCommerce snappen we dat uw tijd kostbaar is. Van inkoop tot opslag en van orderpicking tot betaalproces: als fulfilmentbedrijf doet u er alles aan om webshops te ontzorgen. Daarbij is een ervaren verzendpartner cruciaal. 

Expertise in fulfilment

Hightech
Hightech, human touch

Precisie is wat de klok slaat, in de tech-sector. Met stipte logistieke service, veilig transport en state-of-the art oplossingen helpen we onze partners continu innoveren.

Expertise in hightech

Industrie en bouw
Huizenhoge expertise

Onze service voor de industrie is ingericht om alle schakels soepeltjes te verbinden. We assisteren u zelfs met opslag en fulfilment, en bezorgen tot óp de bouwplaats. Op ons kunt u bouwen.

Expertise in industrie

Automotive
Snel schakelen

DHL eCommerce vindt binnen de automotive al jaren moeiteloos de weg. We zijn marktleider in B2B-bezorgingen, expert in transport van losse onderdelen én specialist in leveringen aan zzp’ers.

Expertise in automotive

Betrouwbare service
Zeker van uw zaak

DHL eCommerce bezorgt én ontzorgt. In heel Europa bent u gegarandeerd van de beste service. Net als uw klanten en zakelijke relaties. Alles onder controle dus. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Zakelijke service op maat

Onze klanten

Staat u straks tussen deze partners?