Internationale verzendservice van DHL eCommerce
wij kennen de weg op elk continent

Met de uitgebreide verzendservice van DHL ligt de wereld aan je voeten. Verstuur snel en eenvoudig pakketten naar elke hoek van de planeet. Van België of Duitsland tot de rest van de wereld, met DHL verstuur jij jouw pakketje naar het buitenland. Een pakket versturen naar het buitenland kan al vanaf €10,-. Je houdt je zending de hele reis in de gaten met track en trace.

Pakket verzenden naar het buitenland
Alles wat je moet weten

Ontdek alles over onze buitenlandse tarieven, bezorgtijden en track en trace. Verstuur je naar een douaneplichtig land? Geen zorgen, DHL kent de regels. We laten je precies weten welke informatie je moet invullen op het douaneformulier dat je op je pakket plakt. De stappen volg je vanzelf bij het aanmaken van je label.

Online versturen met DHL
Online versturen met DHL

Een pakketje naar een buitenlands adres versturen kan al vanaf €10 met onze online verzendservice. De kosten voor het versturen van een pakket naar het buitenland verschillen per land en van de door jou gekozen bezorgopties. In onderstaande tabel zie je in een overzicht de tarieven naar het buitenland.

Alle tarieven op een rij

Eenvoudig verzonden, snel bezorgd
Hoelang is mijn pakket naar het buitenland onderweg

De levertijd hangt af van de bestemming. 'In de meeste Europese landen bezorgen we binnen een week. In de Verenigde Staten staat onze bezorger na zo’n twee weken voor de deur. Is de bestemming dichter bij huis? We bezorgen in:

  • België binnen 2 werkdagen.
  • Duitsland binnen 3 werkdagen.
  • Frankrijk binnen 5 werkdagen.
  • Italië binnen 5 werkdagen.
  • Spanje binnen 6 tot 7 werkdagen.

Andere bestemmingen?

Bekijk de levertijden

Track en trace

De route en status van je zending – behalve bij brievenbuspakketten naar het buitenland – hou je eenvoudig online in de gaten met track en trace. Ook internationaal. En als je online of via de Mijn DHL app een pakket verstuurt naar België kun je de ontvanger meteen digitaal het zendingsnummer sturen.

Online versturen

Eerst selecteer je het gewicht van je pakket. Vervolgens vul je jouw gegevens in en die van de ontvanger. Zodra je hebt betaald met iDEAL of creditcard, kun je je verzendlabel uitprinten en die op je pakket plakken. Ten slotte lever je je pakket in bij een DHL ServicePoint bij jou in de buurt, en klaar!

Veelgestelde vragen

We helpen je natuurlijk van harte, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Moet de ontvanger invoerrechten betalen over mijn pakket?

In sommige landen moet de ontvanger zelf invoerrechten of belasting betalen over wat je verstuurt. Op de douanepagina van de Belastingdienst lees je voor welke landen dit geldt. 

Kan ik een zakelijke zending naar het buitenland versturen?

Ja, dat kan. Voor zakelijke zendingen naar douaneplichtige landen plak je een factuur in drievoud op je pakket. Overige vereisten, zoals een goederencode, toont onze verzendtool My DHL Portal automatisch. Gaat het om een commercieel pakket met een waarde hoger dan €1.000? Dan heb je een zakelijk account bij DHL nodig. Maak ’m snel en eenvoudig aan.