Zakelijk DHL account aanmaken
Direct starten met versturen

Maak nu een DHL account aan en uw eerste pakket kan vandaag nog de deur uit. U heeft dan ook direct toegang tot al onze verzendopties, onze digitale omgeving My DHL Portal en een groot aantal gratis website plug-ins. En bovenal: een logistieke partner die voor u klaarstaat, met u meedenkt en u ontzorgt van A tot Z.

Zo werkt het
Een DHL account in een handomdraai

Een zakelijk account aanmaken is zo geregeld. U vult uw gegevens in, accepteert de voorwaarden en betaalt één cent om uw bankrekening te verifiëren. Kind kan de was doen. Zodra u bent aangemeld, kunt u direct aan de slag via My DHL Portal. Wilt u uw webshop koppelen? Met onze plug-ins regelt u het in een paar kliks. Zo kunt u urgente zendingen meteen afhandelen. Voor oplossingen op de langere termijn gaan we zo snel mogelijk met u in gesprek.

Direct versturen

Grootzakelijke verzendoplossingen
Meer dan 100 zendingen per maand?

Verstuurt u meer dan 100 pakketten of 5 pallets per maand, dan biedt onze grootzakelijke verzendservice veel voordelen. Vraag een offerte op maat aan en bekijk de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Start direct met verzenden

Heeft u geen idee welke logistieke oplossing bij u past, en moeten er vandaag nog een aantal pakketten de deur uit? De tijd tikt door, dat snappen wij als geen ander. Daarom zorgen we er éérst voor dat uw pakket of pallet vandaag nog wordt verstuurd. Daarna kijken we samen – op uw gemak – naar de beste langetermijnoplossing. Bij DHL bent u verzekerd van een betrouwbare logistieke partner die u zorgen uit handen neemt.

Digitaal streepje voor

DHL biedt een groot aantal digitale tools om uw verzendprocessen te automatiseren. U kunt direct met onze webshop-koppelingen en API aan de slag. In onze zakelijke digitale omgeving My DHL Portal beheert u in een handomdraai al uw labels, zendingen, adressen en facturen. Elk pakket gaat na een paar kliks de deur uit. En komt u er even niet uit? Onze experts helpen u graag verder. Ontdek alle digitale voordelen van DHL eCommerce!

Uw logistiek, onze zorg
Verzenden van A tot Z

DHL eCommerce is dé expert in logistiek die met u meedenkt: een alles-in-1 verzendoplossing – inclusief same day delivery, cross-border expertise en efficiënte digitale oplossingen. Bij DHL vindt u een efficiënte en duurzame verzendoplossing, die we geheel afstemmen op uw behoeften. Voor een flexibele en betrokken logistieke partner, zit u hier op de juiste plek.

Zorgeloos verzenden

 • Enveloppen, pakketten en pallets
 • Pick-ups mogelijk
 • Same day delivery en cross-border

Digitale oplossingen

 • Uitgebreide tools en support voor meer gemak
 • My DHL Portal verzendtool
 • Gratis webshop plug-ins en koppelingen

Uw klant in controle

 • Track en trace, bezorgvoorkeuren en notificaties
 • Mijn DHL app
 • DHL ServicePoints en DHL Pakketautomaten

DHL GoGreen

 • Duurzame locaties en verantwoorde levering
 • Ambitie: begin 2024 willen we aan alle Nederlandse consumenten fossielvrij bezorgen