Voordelige verzendtarieven met DHL zakelijk

Met onze slimme tools, constante innovatie en keuze uit veel bezorgopties biedt u uw klanten een service waarvoor ze terugkomen. Wij hanteren scherpe zakelijke tarieven voor het verzenden van uw pakketten. De kosten hangen af van uw bestemming en de hoeveelheid.

Plug & Play

Integreer DHL eCommerce in uw webshop en maak gebruik van onze (gratis) plug-ins, koppelingen en API’s. Zo wordt het een makkie om flexibele bezorgopties aan te bieden en uw check-out krijgt een flinke upgrade. Nog meer voordeel: een geautomatiseerd verzendproces en een hogere omzet.

Meer over onze koppelingen

Razendsnelle service

Bezorging die klanten blij maakt! In de Benelux bezorgen we uw pakket de volgende werkdag al, in Duitsland vaak binnen twee dagen. En ook in de rest van uw Europa is uw order binnen enkele dagen op bestemming. Onze service is all-in: uw klant kiest zelf het bezorgmoment, volgt het pakket met track en trace en kan de bezorging online altijd aanpassen.

Meer over vervoer

Retour of afhalen

Heeft u meer dan 100 zendingen per maand? Dan komen we de pakketten bij u ophalen. U kunt ze ook inleveren bij een DHL punt. Maak het retourproces makkelijk door alvast een retourlabel mee te sturen, of laat uw klanten eenvoudig online een retourlabel aanmaken. Daar plukt u weer de vruchten van: de kans op (herhaal)aankopen is zo een stuk groter.

Meer over onze service

Offerte op maat
Iets voor u?

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. Onze experts denken ook graag met u mee over uw shop, mogelijke verbeteringen en logistieke oplossingen die bij u passen.

Offerte aanvragen