Pakketje naar belgië
Zo bij de zuiderburen

Een pakket naar België versturen? Zo geregeld met My DHL Portal. Gewoon vanaf je laptop, tablet of mobiel. Een pakket versturen naar België doe je met DHL, voor de bezorging werken we met bpost, een vertrouwde bezorgdienst voor elke Vlaming en Waal. Samen zorgen we dat ieder pakket binnen 2 werkdagen op bestemming is. Zeker en vast! Snel aan de slag.

Direct versturen naar België 

Wat kost een pakket versturen naar België?

Pakketten van maximaal 80x50x35 cm (l-b-h) en 20 kg stuur je naar België al vanaf €10 mét track en trace. Je volgt je pakket op de voet tijdens zijn hele reis. Bekijk hier alle kosten voor het versturen van een pakket naar België.

DHL ServicePoints

Pakket verzenden naar België, hoe doe ik dat?

Verstuur eenvoudig online of in de Mijn DHL app direct jouw pakket naar het buitenland. Breng het pakket naar een DHL ServicePoint of een DHL Pakketautomaat in de buurt en wij doen de rest.

Volg je pakket op de voet

Benieuwd hoe jouw pakket reist naar België? De route en status van je zending hou je eenvoudig online in de gaten met track en trace. Ook internationaal. En als je online of via de Mijn DHL app een pakket verstuurt naar België kun je de ontvanger meteen het zendingsnummer sturen.

Online pakketten versturen
Bezorgd voordat je friet kunt zeggen

Met DHL ligt de hele wereld binnen je bereik. Brazilië, Kenia en Japan klinken misschien interessant, maar ook voor België draaien we onze hand zeker niet om. Sterker nog: we komen er graag en vaak. Met het grootste gemak maak je een verzendlabel aan, en stuur je een pakketje naar het land van Manneken Pis.

Direct versturen naar België

Bijzonderheden voor belgië
Even in de gaten houden

België is lid van de EU en heeft vrij verkeer van handel. Douaneformulieren zijn dus niet nodig. Voor sommige artikelen gelden wel beperkingen en importverboden. Denk bijvoorbeeld aan namaakartikelen, beschermde plant- en diersoorten, wapens en cultuurgoederen. Wil je een compleet overzicht van goederen met een importverbod of -beperking? Bekijk de Belgische overheidssite.

DHL hanteert ook regels voor het vervoeren van producten. Klik op onderstaande button voor een overzicht van producten die niet met DHL verstuurd mogen worden.

Verboden te versturen met DHL

Dhl zakelijk belgië
Denk groot, bereik meer

Verstuur je gemiddeld meer dan 30 pakketten per maand? Dan profiteer je met DHL zakelijk van interessante extra’s, zoals webshop-integratie en onze ophaaldienst. Maak zelf eenvoudig een zakelijk account aan zie meteen welke aantrekkelijke tarieven in jouw situatie gelden.

Ontdek alle voordelen van DHL zakelijk