In Nederland vanaf €3,15

Je bent het voordeligst uit wanneer je een verzendlabel aanmaakt via My DHL Portal en het pakket zonder extra’s naar een DHL ServicePoint in de buurt van je ontvanger stuurt. Wil je meer gemak of zekerheid? Geen probleem! Dan zijn de verzendkosten iets hoger.

In Europa vanaf €10

Wil je een pakket naar het buitenland versturen? Dan moet je eerst zelf online een internationaal verzendlabel maken, dit kan namelijk niet in de winkel. Vanaf €10 verstuur je een pakket de grens over.

Elk pakket snel onderweg
Eenvoudig verzenden via DHL

Onze online service My DHL Portal is de one stop shop voor al je pakketten. Verzendlabels maken is zo makkelijk dat je het bijna met je ogen dicht kunt, zeker als al je een account hebt. Een paar keer klikken en je bent klaar om te versturen.

Lees meer over verzenden via DHL

Veelgestelde vragen

We helpen je natuurlijk van harte, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Stel dat er iets misgaat, waar kan ik dan op rekenen?

Ondanks onze hoge kwaliteitsstandaarden, gaat er met die enorme hoeveelheden pakketten die we dagelijks van A naar B brengen ook weleens wat mis. Geen nood, we staan ook voor je klaar als er iets misgaat.

Zending beschadigd of zoek
Als je pakket onderweg is beschadigd of zoekgeraakt, meld dit dan zo snel mogelijk bij onze klantenservice. Voor een pakket geldt standaard een vergoeding van €3,40 per kilo.

Geen of onleesbaar label?
Heb je na het aanmaken van je pakket geen label ontvangen, of is het label niet leesbaar? Onze klantenservice helpt je graag bij het aanmaken van een nieuw label. 

Hoe snel bezorgt DHL mijn pakket?

Binnen Nederland bezorgen we je pakket in principe de volgende dag, mits je pakket op tijd is afgeleverd. Door drukte kan het gebeuren dat je pakket langer onderweg is dan gepland. De bezorgduur van pakketten naar het buitenland hangt af van de bestemming. 

Bezorgduur Europa

dhl zakelijk
veel voordelen voor grootgebruikers

Verstuur je gemiddeld meer dan 30 pakketten per maand? Dan profiteer je met DHL zakelijk van interessante extra’s, zoals bezorging in de avond, een geïntegreerd retourproces en onze handige ophaaldienst. Maak zelf eenvoudig een zakelijk account aan zie meteen welke aantrekkelijke tarieven in jouw situatie gelden.

Ontdek alle voordelen van DHL zakelijk