Pakketje naar Frankrijk versturen
Een twee drie, c'est parti!

Een pakketje naar Frankrijk is zo verstuurd, en binnen 6 werkdagen zeker op bestemming. Je maakt online je verzendlabel aan met My DHL Portal, gewoon op je laptop, tablet of mobiel. Breng het naar een DHL ServicePoint, et voilà! Met track en trace kun je het pakket volgen terwijl het over de Autoroute zwiert. 

Verzendkosten naar Frankrijk

De kosten voor het versturen van een pakket naar Frankrijk zijn afhankelijk van het pakketformaat. Pakketten van maximaal 60x60x60 cm (l-b-h) en 20 kg stuur je naar Frankrijk al vanaf €11,50 mét track en trace.

DHL ServicePoints

Pakket verzenden naar Frankrijk, hoe doe ik dat?

Nederland telt 4.000 DHL ServicePoints. Je vindt dus altijd wel een DHL winkel of DHL Pakketautomaat in de buurt. Als je via My DHL Portal een pakket verzendt, kun je de ontvanger meteen een leuk bericht sturen. Of gewoon handig: het zendingsnummer.

Volg je pakket op de voet

De route en status van je zending hou je eenvoudig online in de gaten met track en trace. Ook internationaal.

Online pakketten versturen
Een doosje naar la douce France

Het mooie Frankrijk, daar brengen we je pakketje natuurlijk met liefde naartoe. Dus maken we het je gemakkelijk. Met My DHL Portal is een verzendlabel zo aangemaakt. Geef je zending af bij een ServicePoint in je buurt, en voilà, klaar is François.

Ga naar My DHL Portal

Pakket versturen naar Frankrijk
Très important

Frankrijk is lid van de EU en heeft daarom vrij verkeer van handel met Nederland. Handig, want douaneformulieren zijn daarom niet nodig. Op enkele artikelen gelden wel beperkingen en importverboden. Denk aan namaakartikelen, gevaarlijke goederen, software en alcohol. Wil je een compleet overzicht?

Bekijk de lijst

Dhl zakelijk
Zakelijke zending?

Plak dan in drievoud een factuur op je pakket. Daarnaast ben je verplicht een goederencode te vermelden. Geen zorgen: tijdens het online verzendproces laten we je precies weten hoe het werkt en wat je moet doen. Heeft je commerciële pakket een waarde hoger dan €1.000? Dan heb je een zakelijk DHL account nodig.

Zakelijk versturen