De eenvoud van alles-in-één

Hoe maakt u versturen binnen Europa makkelijk? Simpel, door met DHL eCommerce te werken. U heeft dan genoeg aan één partner voor al uw zendingen. Groot en klein, naar zakelijke en particuliere adressen – de mogelijkheden zijn eindeloos. Met één slimme verzendtool zet u elke opdracht in no-time klaar voor vertrek, en in één oogopslag vindt u uw zendingen terug met track en trace.

Offerte aanvragen        Inschrijven nieuwsupdates

 

Zakelijke service

Pakketje naar Purmerend of pallets naar de Pyreneeën? DHL eCommerce weet er raad mee. Bovenop onze standaardservice bieden we allerlei extra’s, bijvoorbeeld voor extreem grote of zware zendingen. Daarnaast kiest u eenvoudig extra opties, zoals brievenpakket, handtekening, verzekeringen of bezorging op zaterdag. Lege pallets brengen we in de Benelux gewoon weer bij u terug. En als het sneller moet, dan bezorgen we de volgende dag voor 11.00 uur in de hele Benelux.

Consumentenservice

Scandinavische ontvangers laten pakketten liever versturen naar een DHL ServicePoint dan naar hun huisadres. Om zomaar eens een Europese bezorgtrend te noemen. Tel deze landenkennis op bij onze expertise in e-commerce, en u kunt vertrouwen op verzendoplossingen op maat. Met onze bezorgopties geeft u uw klanten de service waar ze op zitten te wachten. 98 procent van de binnenlandse zendingen wordt al de volgende werkdag bezorgd.

Tot uw dienst

Verstuurt u door heel Europa, dan kunt u rekenen op DHL eCommerce. Niet alleen door uw pakketten en pallets van A naar B te brengen, maar ook door onze uitgebreide en professionele services.

Retour? Zo geregeld

Een simpel retourproces vergroot de kans op herhaalaankopen. Retourlabels kunt u bijvoorbeeld meteen meesturen met uw pakket, zodat de ontvanger de zending in een handomdraai terugstuurt.

Retourneren

Elke zending in het zicht

Dankzij track en trace volgen uw klanten hun bezorging op de voet. Elke stap van de route. Ook geeft u ze via My DHL Portal eenvoudig overzicht op hun verzendstatus. Langs dezelfde weg behoudt u zelf ook het overzicht, en draait u zo uw verzendrapporten uit.

Volg uw zending

DHL ServicePoints

Er zijn 4.000 DHL ServicePoints in Nederland en 65.000 in Europa: winkels met ruime openingstijden of onbemande automaten die 24/7 bereikbaar zijn. In onze winkels vragen we standaard om een identificatiebewijs en handtekening voor ontvangst.

DHL ServicePointlocator

Bezorging over de grens

Pakketten of pallets voor Nederland, België of Luxemburg? Geef ze vandaag aan ons mee, dan bezorgen we uw zending de volgende werkdag. In Nederland ook op zaterdag! Bekijk hoe lang uw pakket binnen Europa onderweg is.

Bezorgduur Europa