Geef uw check-out iets extra's

Een professionele, overzichtelijke webshop smoelt een stuk beter, en dankzij uitgebreide bezorgopties kopen klanten sneller in uw online winkel. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar? Heel simpel: download gratis de officiële DHL plug-in voor PrestaShop en trek bezoekers sneller over de streep.

Uitstekende labels
Snel en simpel printen

Print voortaan automatisch verzendlabels van bestellingen in PrestaShop. Retourlabel erbij, tekenen voor ontvangen of verzekerd versturen? Het kan allemaal, en nog veel meer.

Flexibele bezorgopties
Bezorging kan beter!

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bezorging aan huis, op een DHL afhaalpunt of (niet) bij de buren: dankzij onze flexibele opties stroomlijnt u de check-out en verhoogt u de conversie.

Laat klanten kiezen
Automatisch een stap extra

Van verzekerd versturen, tot een 18+ check en prijsopties: met een gepersonaliseerde webshop vol slimme extra’s maakt u indruk op bezoekers. En trekt u twijfelaars over de streep.

Uw DHL eCommerce account
Welkom bij de familie

Om onze PrestaShop plug-in te gebruiken, heeft u een zakelijke account van DHL eCommerce nodig. Aanmelden is erg eenvoudig (en gratis). Meld u aan op onze website, ontvang meteen uw inloggegevens en automatiseer vandaag nog uw verzendproces.

Gratis account aanmaken

Koppel uw plug-in
Snel aan de slag via My DHL Portal

Koppel de PrestaShop plug-in aan uw webshop via uw zakelijke DHL account.

Stap 1

Maak een API key aan in My DHL Portal via het instellingen menu.

My DHL Portal

Stap 2

Download de plug-in voor PrestaShop en installeer hem in uw shop.

Downloaden

Stap 3

Geef in de plug-in aan welke opties u wilt gebruiken, zoals bezorging bij een DHL punt.

Handleiding