Oneindig veel verzendvoordelen

Met de officiële koppeling van DHL eCommerce wordt verkopen op bol.com nóg makkelijker. En dat tegen de aantrekkelijke tarieven die u van ons gewend bent. Uw verzendlabels rollen voortaan automatisch uit de printer, eventueel zelfs met leveringsdatum erop. Voor elke bestelling krijgt u bovendien een track en trace, zodat u de zending op de voet kunt volgen. We nemen onze koppeling constant onder de loep en verbeteren ‘m waar nodig. Zo bieden we u en uw klanten elke dag de beste service.

Plug…play…print!

Dankzij de plug-in hoeft u nog maar één ding te doen: zorgen dat uw printer aanstaat. Bij elke bestelling die binnenkomt, rolt er automatisch een bijbehorend verzendlabel uit – inclusief bol.com pakbon en gewenste leveringsdatum.

Zending direct zichtbaar

Zodra het verzendlabel is geprint, verschijnt de track en trace vanzelf op twee belangrijke plaatsen: in uw verkoopaccount en in de verzendbevestiging aan de ontvanger. Zo kan iedereen de zending van begin tot eind volgen.

Bezorging op maat

Extra services standaard op het label? Dat bepaalt u zelf. Net als welke, want er valt veel te kiezen: van tekenen voor ontvangst tot een referentie, en van een 18+ check tot DHL Vandaag – waarbij u zelfs de dag en het tijdvak kunt instellen.

Tijd besparen begint hier
Met uw DHL eCommerce account

Vandaag nog uw verzendproces automatiseren? Dat kan, met een gratis zakelijk DHL eCommerce account. Registreren is letterlijk in één klik klaar. U krijgt meteen uw inloggegevens, zodat u snel aan de slag kunt.

Open gratis account

Koppel uw plug-in
Snel aan de slag via My DHL Portal

Koppel de bol.com plug-in met twee kliks aan uw zakelijke account van DHL om uw verzendproces te automatiseren en tijd te besparen bij elke bestelling.

Stap 1

Log in bij de online verzendservice My DHL Portal. Koppel de bol.com plug-in aan uw webshop via de tab 'Koppelingen' in het settingsmenu.

Naar My DHL Portal

Stap 2

Open uw verkoopaccount van bol.com, log in en ga naar ‘Instellingen’. Klik op ‘API-instellingen’ onder de knop ‘Diensten’. Hier kunt u zelf een Retailer API-code en sleutel aanmaken. Deze gegevens kunt u invullen in My DHL Portal.

Meer uitleg

Stap 3

Stel in My DHL Portal uw voorkeuren en verzendopties in. Dit zijn de opties voor op uw labels, denk aan DHL Vandaag of een standaard pakketgrootte.

Handleiding My DHL Portal