In één oogopslag op de hoogte

Met track en trace volgt u elk pakket op de voet, dag en nacht. Maar dat is niet alles. Wist u dat u met onze gratis verzendtool My DHL Portal nóg meer inzicht krijgt in de status van uw zendingen? Leer hoe het werkt.

My DHL Portal
Complete controle over uw zending

Met onze alles-in-één verzendoplossing My DHL Portal heeft u grip op elke zending, of u nu een pallet wilt versturen of een pakket.. Zodra uw pakket de deur uit is, houden we u op de hoogte van de bezorgstappen. Zijn er uitzonderingen in het verzendproces? Die ziet u direct in het handige dashboard. En u draait met ‘n paar klikken overzichtelijke rapportages uit. Zo sluiten uw zendingen naadloos aan op uw logistieke processen.

Ga naar My DHL Portal

Focus op performance
Kijkje in de controlekamer

Ons Operations Excellence team houdt de prestaties van uw zendingen non-stop in de gaten. Zien ze iets opvallends of afwijkends in onze live data? Dan gaan letterlijk de alarmbellen af en grijpen ze vaak al in voordat er echt iets misgaat. ’t Is nog maar het topje van de ijsberg van wat we doen om u van topservice te voorzien. Benieuwd naar de rest?

Check onze zakelijke diensten

Vragen over uw zending?

Op onze zakelijke supportpagina vindt u meer informatie over het versturen van pakketten en pallets met DHL eCommerce. Of misschien staat uw antwoord tussen de veelgestelde vragen.

Hoe groot en zwaar mag mijn zakelijke zending zijn?

Dat ligt eraan of u pakketten verstuurt of pallets. Bekijk hier de exacte informatie over afmetingen en gewicht.

Hoe lang duurt het voordat mijn zending aankomt?

De levertijd van uw zending hangt af van de bestemming. Binnen de Benelux wordt uw pakket de volgende werkdag al geleverd. Stuurt u naar een ander Europees land? Bekijk hier het complete overzicht van de bezorgduur.

Bezorgduur Europa

Hoe maak ik een account aan op my.dhlparcel.nl?

Met een zakelijk klantnummer bij DHL eCommerce krijgt u toegang tot onze alles-in-één online verzendservice. U ontvangt een uw activatielink voor via e-mail. U logt in met uw e-mailadres, stelt uw eigen wachtwoord in en kunt meteen zendingen versturen. Nog geen klant?

Check wat de mogelijkheden zijn