Grote lading, kleine zorg
Flexibel voor fulfilment

Kiest u voor DHL eCommerce, dan kiest u voor flexibiliteit. Van grote tot kleine pakketladingen: ons vervoer is op elk volume voorbereid. Piekperiode? We vangen ‘m op door op tijd met u in gesprek te gaan. We weten hoe belangrijk persoonlijk contact is en welke service fulfilmentbedrijven van ons nodig hebben. Daarom staan we altijd voor u klaar. Wordt er ’s avonds laat nog een bestelling geplaatst bij een van uw klanten? Met onze hulp regelt u dat deze binnen Nederland de volgende dag al wordt bezorgd! 

Sterke strategie
Ervaren in fulfilment

Al sinds het allereerste begin is DHL eCommerce trotse partner van een aantal grote fulfilmentbedrijven. We hebben dan ook alle kennis en ervaring in huis om uw organisatie én die van uw klanten verder te helpen. Doordat we altijd op de hoogte zijn van ontwikkelingen binnen de wereld van fulfilment, bent u standaard klaar voor de toekomst. Omdat we onze services constant blijven verbeteren, bent u altijd verzekerd van optimale prestaties. En werken we aan een optimale strategie voor uw business. 

Offerte aanvragen      Neem contact op

Soepele verzending
Experts in fulfilment

Bij DHL eCommerce streven we altijd naar de beste verzendoplossing voor uw business. Daarom doen we continu marktonderzoek onder consumenten. Zo weten we precies wat uw klanten nodig hebben, én tillen we onze dienstverlening naar een hoger niveau. En we doen meer. Hierom is DHL eCommerce de perfecte partner voor fulfilmentbedrijven:
 

Mijn DHL app

We ontwikkelen en verbeteren onze Mijn DHL app in rap tempo om aan de wensen van uw klanten te voldoen. Zo bieden we glasheldere bezorgopties, tijdsvensters en track en trace linkjes die altijd up-to-date zijn.

IT-oplossingen en support

Loopt u tegen een digitaal probleem aan? Geen zorgen, u heeft in no-time persoonlijk contact met een van onze ervaren IT-specialisten. Met onze service op maat is uw digitale dip zo verholpen. 

Alles mee in één pick-up

Pakketten, pallets of allebei tegelijk: we verzenden ze met hetzelfde gemak naar zowel bedrijven als naar consumenten. Alles gaat in één rit met ons mee en komt op één factuur terecht. Makkelijker kan niet.

DHL For You Vandaag

Snel, sneller, snelst! Ontdek DHL For You Vandaag: bestellingen die vóór 13.30 uur bij een sorteercentrum zijn afgeleverd, bezorgen we met deze dienst dezelfde avond nog vóór 22.00 uur. 

My DHL Portal

Profiteer van My DHL Portal: onze digitale alles-in-één verzendtool. Of u nu één pakket per maand verstuurt of dagelijks een stapel pallets, met My DHL Portal is uw zending in een paar kliks onderweg.

Fijnmazig netwerk

Dankzij ons uitgebreide (internationale) netwerk, zitten we altijd in de buurt. En het wordt nog beter: door heel Nederland bouwen we duurzame CityHubs.

GoGreen

Bij DHL eCommerce zetten we ons beste beentje voor. We  bezorgen de zendingen van uw klanten zo duurzaam mogelijk. En we kijken verder. We voorkomen CO2-uitstoot in ontwikkelingslanden en investeren in natuurherstel in Europa in samenwerking met Land Life Company.

Daarnaast hebben uw klanten gedetailleerd inzicht in hun uitstoot én onze maandelijkse compensaties. Zo zien ze direct wat de impact van onze aanpak is. Ook kunt u in My DHL Portal voor u én uw klanten gemakkelijk een GoGreen-certificaat downloaden voor op uw eigen en hun website. Hier is alles te lezen over onze werkwijze.

Over GoGreen

Optimale service
De ontvanger in control

Als koploper in de logistiek breiden we ons logistieke netwerk steeds verder uit. Met onze nieuwe CityHubs bijvoorbeeld, nu nóg dichter bij uw klanten. Ook hebben we 4.000 ServicePoints – en dat worden er alleen maar meer. Extra handig: met onze pakketautomaten halen consumenten hun pakket op wanneer het ze zelf uitkomt. Is het pakket geleverd, dan ontvangen ze direct een unieke afhaalcode. Zo gaan we voor optimale klanttevredenheid, elke keer weer.

Services voor uw klant

Gratis plug-ins
Koppelingen voor uw gemak

Uw pakketten in een paar kliks verzendklaar maken? Koppel uw DHL eCommerce account gratis aan een van onze gratis plug-ins. Met behulp van deze koppelingen wordt uw magazijnbeheer een fluitje van een cent. Stel uw meest gebruikte verzendprofielen in en print automatisch de juiste labels voor zendingen. Retourlabels maken? Met bijvoorbeeld de Picqer plug-in rollen ze uit uw printer zodra de bestelling is gepickt. Pakket bij de buren laten bezorgen, of juist bij een afhaalpunt om de hoek? Met de plug-in print u de eindbestemming automatisch op het label. Zo houden we orderpicken makkelijk.

Bekijk onze plug-ins

Meer weten?
Neem contact op

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Contact opnemen