Van pisa tot venetië
Mamma mia wat makkelijk

Al moeten we er een gondel voor nemen, binnen 6 werkdagen bezorgen we je pakketje overal in la bella Italia. En we maken het je makkelijk. Zelfs op je tablet of mobiel heb je het zo voor elkaar. Met My DHL Portal is een verzendlabel in twee tellen aangemaakt. Een mooie strik er omheen, en je pakket is er helemaal klaar voor. Laat maar zien!

Versturen vanaf €11,50

Pakketten van maximaal 80x50x35 cm (l-b-h) en 20 kg stuur je naar Italië al vanaf €11,50. Mét track en trace. Je volgt je pakket op de voet tijdens zijn hele reis.

DHL ServicePoints

Pakket afgeven

Nederland telt 4.000 DHL ServicePoints. Je vindt dus altijd wel een DHL winkel of DHL Pakketautomaat in de buurt.

Persoonlijk bericht

Persoonlijk bericht

Als je via My DHL Portal een pakket verzendt, kun je de ontvanger meteen een leuk bericht sturen. Of gewoon handig: het zendingsnummer.

Volg je pakket op de voet

De route en status van je zending hou je eenvoudig online in de gaten met track en trace. Ook internationaal.

Online pakketten versturen
Jij pakt het in, DHL pakt het op

Met My DHL Portal is je verzending zo klaar: labeltje printen, pakketje inpakken en afgeven bij een DHL ServicePoint in je buurt. Makkelijker wordt het niet, en zo hou jij meer tijd over voor andere leuke dingen. De Italianen weten het als geen ander: la vita è bella!

Ga naar My DHL Portal

Bijzonderheden italië
Even opletten

Als lid van de EU heeft Italië vrij verkeer van handel met Nederland, daarom zijn douaneformulieren overbodig. Er gelden wel importbeperkingen en -verboden op sommige artikelen. Denk aan namaakartikelen, gevaarlijke goederen, ivoor en bont. Alle info in een handig overzicht?

Bekijk de site van de Europese Unie

Dhl zakelijk
Zakelijke zending?

Plak dan in drievoud een factuur op je pakket. Daarnaast ben je verplicht een goederencode te vermelden. Geen zorgen: tijdens het online verzendproces laten we je precies weten hoe het werkt en wat je moet doen. Heeft je commerciële pakket een waarde hoger dan €1.000? Dan heb je een zakelijk DHL account nodig.

Zakelijk versturen