Winnen met uw webwinkel

Als u een Magento 2 webshop heeft, professionaliseert u deze met onze gratis officiële DHL plug-in in no-time op alle fronten. Honderden webshops gebruiken de plug-in dagelijks, en we voegen continu nieuwe functionaliteiten toe om de ervaring te optimaliseren.

Uitstekende labels
(S)print naar de top

Hoe klein of groot een bestelling ook is, dankzij de plug-in rollen altijd op het juiste moment de juiste labels uit uw printer. Inclusief retouropties. Verzenden was nog nooit zo makkelijk.

Flexibele bezorgopties
Scoren met bezorging

Verbeter uw check-out en verhoog de conversie dankzij onze flexibele bezorgopties. Van plaats tot tijdstip en prijs: hoe meer uw klanten kunnen kiezen, hoe groter de kans op aankopen.

Laat klanten kiezen
Maatwerk maakt gelukkig

Zet een stapje extra voor uw klant en personaliseer de plug-in tot in de puntjes. Met een 18+ check bijvoorbeeld, verzekerd versturen, korting op bezorgopties of een referentie op het label.

Uw DHL eCommerce account
Welkom bij de familie

Om onze Magento plug-in te gebruiken, heeft u een zakelijke account van DHL eCommerce nodig. Aanmelden is erg eenvoudig (en gratis). Meld u aan op onze website, ontvang meteen uw inloggegevens en automatiseer vandaag nog uw verzendproces.

Gratis account aanmaken

Koppel uw plug-in
Snel aan de slag met My DHL Portal

Koppel de Magento plug-in aan uw webshop via uw zakelijke DHL account.

Stap 1

Maak een API key aan in My DHL Portal via het instellingen menu.

Naar My DHL Portal

Stap 2

Download de plug-in voor Magento 2.

Plug-in downloaden

Stap 3

Geef in de plug-in aan welke opties u wilt gebruiken, zoals bezorging bij een DHL punt.

Bekijk handleiding