Winnen met uw webwinkel

Of u nu een Magento 1 of Magento 2 webshop heeft, met onze gratis officiële DHL plug-ins professionaliseert u deze in no-time op alle fronten. Honderden webshops gebruiken de plug-ins dagelijks, en we voegen continu nieuwe functionaliteiten toe om de ervaring te optimaliseren.

Uitstekende labels
(S)print naar de top

Hoe klein of groot een bestelling ook is, dankzij de plug-in rollen altijd op het juiste moment de juiste labels uit uw printer. Inclusief retouropties. Verzenden was nog nooit zo makkelijk.

Flexibele bezorgopties
Scoren met bezorging

Verbeter uw check-out en verhoog de conversie dankzij onze flexibele bezorgopties. Van plaats tot tijdstip en prijs: hoe meer uw klanten kunnen kiezen, hoe groter de kans op aankopen.

Laat klanten kiezen
Maatwerk maakt gelukkig

Zet een stapje extra voor uw klant en personaliseer de plug-in tot in de puntjes. Met een 18+ check bijvoorbeeld, verzekerd versturen, korting op bezorgopties of een referentie op het label.

Uw DHL eCommerce account
Welkom bij de familie

Om onze Magento plug-in te gebruiken, heeft u een zakelijke account van DHL eCommerce nodig. Aanmelden is erg eenvoudig (en gratis). Meld u aan op onze website, ontvang meteen uw inloggegevens en automatiseer vandaag nog uw verzendproces.

Gratis account aanmaken

Koppel uw plug-in
Snel aan de slag met My DHL Portal

Koppel de Magento plug-in aan uw webshop via uw zakelijke DHL account.

Stap 1

Maak een API key aan in My DHL Portal via het instellingen menu.

Stap 2

Download de plug-in voor Magento 1 of Magento 2.

Stap 3

Geef in de plug-in aan welke opties u wilt gebruiken, zoals bezorging bij een DHL punt.