Werk aan de webwinkel

Wilt u uw Shopify webshop naar een hoger niveau tillen? Minder tijd kwijt zijn aan het verzendproces en er meer uithalen? Dan moet u de gratis officiële DHL plug-in voor Shopify webshops hebben. Wij onderhouden en verbeteren de shop-koppeling continu, om u en uw klanten altijd de beste gebruikservaring te bieden.

Uistekende labels
Power to the printer

Verzenden was nog nooit zo makkelijk, dankzij ons ijzersterke labelsysteem. Altijd automatisch alle belangrijke gegevens op uw zendingen, precies geprint wanneer u ze nodig heeft.

Altijd inzicht
Touwtjes strak in handen

Met de Shopify plug-in verzendt u vanuit My DHL Portal, en dat biedt veel voordelen. Dankzij rapporten, track en trace en alerts houdt u volledige controle over uw zendingen.

Laat klanten kiezen
Overtuig met extra opties

Doe uw klanten een plezier en bied ze aanvullende diensten, zoals bezorgen bij een DHL punt, verzekerd versturen, een handtekening voor ontvangst of een retourlabel in elk pakket.

Uw DHL eCommerce account
Welkom bij de familie

Om onze Shopify plug-in te gebruiken, heeft u een zakelijke account van DHL eCommerce nodig. Aanmelden is erg eenvoudig (en gratis). Meld u aan, ontvang meteen uw inloggegevens en automatiseer vandaag nog uw verzendproces.

Gratis account aanmaken

Koppel uw plug-in
Snel aan de slag via My DHL Portal

Koppel de Shopify plug-in met twee kliks aan uw zakelijke DHL account om uw verzendproces te automatiseren en tijd te besparen bij elke bestelling.

Stap 1

Log in bij de online verzendservice My DHL Portal. Koppel de Shopify plug-in aan uw shop via de tab 'Koppelingen' in het settingsmenu.

My DHL Portal

Stap 2

Download de DHL eCommerce app in de App Store van Shopify om DHL ServicePoints in uw webshop te tonen en track en trace info terug te koppelen.

Meer uitleg

Stap 3

Stel in My DHL Portal uw voorkeuren en verzendopties in.

Handleiding My DHL Portal