Uitstekende logistiek
Van a naar bouwplaats

Of u nu ontwerpt, produceert, bouwt of installeert, DHL eCommerce zorgt dat u zich volledig kunt richten op uw expertise. Hoe? Door u logistiek zo veel mogelijk werk uit handen te nemen en goederen veilig en efficiënt van A naar B te brengen. Zelfs tot op de bouwplaats.

Bouwplaatslevering

Het bouwterrein waar u die pallets op afstuurt, heeft misschien nog geen adres of postcode. Geen probleem voor DHL eCommerce. Als het nodig is, nemen we contact op met de ontvanger. Zo verloopt de overdracht altijd vlekkeloos. Deze dienst is gratis, en uniek in de Benelux.

Als de bliksem bezorgd

Met Extra Snel wordt uw pakket of pallet de volgende dag al voor 11.00 uur bezorgd. Om de dienst in gang te zetten belt u ons voor 15.00 uur. We pikken uw zending op, en leveren ‘m de volgende morgen al af. Heeft u een vast pick-up moment? dan kunt u de zending tot in de avond meegeven.

Zo naar ons sorteercentrum

Als u iets als ‘depot restante’ naar een zakelijke ontvanger verstuurt, gaat het naar een van onze 16 DHL vestigingen in Nederland. De ontvanger kan zijn pakket of pallet dan ophalen wanneer het maar uitkomt. Handig voor aannemers bijvoorbeeld, die hun materiaal buiten werktijd willen oppikken.

Zo haalt u alles in huis

DHL eCommerce bezorgt elke werkdag ook tussen 18.00 en 21.30 uur bij consumenten. Veel mensen zweren erbij. Monteurs bijvoorbeeld, die de hele dag bij klanten zitten. De materialen voor de volgende dag ontvangen ze gewoon aan huis. ‘Hoppa, scheelt weer een ritje langs de zaak’.

E-commerce voor iedereen

Webshops voor consumenten bieden een steeds rijkere ervaring. Persoonlijke service – die nu ook voor industriële spelers is weggelegd. Hoe? Door onze slimme bezorgopties. Daarmee krijgen consumenten en zzp’ers op elk moment wat ze willen.

Warehousing en fulfilment

Heeft u zelf geen opslagplaats voor uw producten of bouwmaterialen? Een hypermodern warehouse slaat alles voor u op, en wij zorgen voor de logistiek. Zo loopt alles als een hogesnelheidstrein, en kunt u zich volledig focussen op uw expertise.

DHL eCommerce voor industrie
Luxe in de benelux: bezorgd op de bouw

‘Bij de vierde beukenboom linksaf, voorbij de gele containers en achter de blauwe vrachtwagen!’ Bouwplaatsen hebben vaak nog geen adres. Hoe stuurt u er dan toch iets heen? DHL eCommerce weet raad. Als onze chauffeur in aantocht is, bellen we de aannemer of uitvoerder op het terrein. Samen bepalen we de beste plek om uw zending over te dragen. Deze dienst is gratis binnen de Benelux.

"Samen bouwen aan de consumentenmarkt"

Sales Director Industrie en Bouw

Rob Andela

"De industrie- en bouwsector krijgt steeds meer toegang tot kleine afnemers, zoals zzp’ers en consumenten. De kansen zijn te groot om te laten liggen, maar vergen wel een heel andere mindset. Rob Andela zorgt dat u in de goede richting denkt!"

Onze klanten
Staat u straks tussen deze partners?

SEW-Eurodrive "Ons magazijn? De trailer van DHL!"

Productiemanager

Stijn Janssen

"DHL presteert naar verwachting. Bij issues met zendingen wordt er snel met een vast contactpersoon of een DHL CityHub geschakeld. Door snel te schakelen en met heldere communicatie wordt de zending in veel gevallen alsnog geleverd. Ook DHL voelt zich verantwoordelijk voor onze klanten. Dat maakt de samenwerking prettig."