Volg #SameDream op Insta

Blijf op de hoogte

Gebruik jij de officiële Mijn DHL app al? Met deze slimme app voor Android en iOS heb je al je pakketten in één overzicht, en pas je eenvoudig je bezorging aan. Daarnaast ben je altijd op de hoogte van de laatste SameDream winacties en ander nieuws over onze oranjeheldinnen.

Download de app

Laura’s volleybaldroom
Van klein begin tot groot succes

Laura Dijkema is onze SameDream ambassadeur voor het nationale volleybalteam. Wat klein begon in een Drentse sporthal, is nu uitgegroeid tot een groot succes – nationale trots zelfs. Laura Dijkema maakte al op zestienjarige leeftijd haar debuut in de Nederlandse eredivisie. Elke dag doen wat ze leuk vindt, dát was haar droom. Maar nog belangrijker vindt ze het nu om gezond en gelukkig te blijven. Ze hoopt andere jonge meiden te inspireren om hetzelfde te doen. Benieuwd naar haar verhaal? Kijk de video.

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.

Trotse partner
Een sponsorship waar we trots op zijn

DHL is trotse sponsor en logistiek partner van onze nationale vrouwenteams in voetbal, hockey, volleybal en handbal. Samen delen we één droom: de absolute top bereiken, waar we al hard naartoe op weg zijn. Met de missie SameDream supporten we de KNVB, KNHB, NEVOBO en NHV de komende jaren om onze oranjeheldinnen prestaties van wereldformaat te laten leveren. Benieuwd hoe dat eruitziet?

Meer over SameDream