SameDream sponsor
Trotse supporter van vrouwenvolleybal

Elke dag gaan onze Nederlandse volleybaldames samen tot het uiterste. En onderweg naar de top is alle support welkom. Dat is waar wij in het spel komen. Als sponsor van SameDream ondersteunt DHL onze oranjeheldinnen altijd en overal. Zo kunnen zij het beste uit zichzelf én uit elkaar halen.

EK 2023
Brons voor onze volleybalvrouwen

Wij feliciteren de Oranje volleybalvrouwen met brons op het EK. Begin september 2023 streden de volleybalsters tijdens het EK voor een eerste plek. Uiteindelijk werd de troostfinale gewonnen van voormalig Europees kampioen Italië en mogen we met trots terugkijken op dit toernooi. 

Speelschema’s
Altijd op de hoogte

Dankzij DHL ben je altijd en overal op de hoogte van de speellocaties van onze nationale volleybaldames. Als trotse sponsor én logistiek partner ondersteunen wij de vrouwenvolleybalteams, volgen we ze de hele wereld over én staan we met trots op de shirts. Ook voor jou is er een kans om de dames live te zien dankzij coole winacties. Weten waar je wordt verwacht? 

Check het programma

Succesvol supporter
Winnaars van wereldformaat

DHL is trotse sponsor en logistiek partner van het nationale vrouwenvolleybalteam. Maar we ondersteunen ook het Nederlandse handbal- hockey en voetbalteam. Samen met SameDream brengen we dromen tot leven en supporten we de komende jaren de KNVB, KNHB, NEVOBO en NHV. Benieuwd hoe dat werkt?

Word ook supporter

Laura’s volleybaldroom
Van klein begin tot groot succes

Laura Dijkema is onze SameDream ambassadeur voor het nationale volleybalteam. Wat klein begon in een Drentse sporthal, is nu uitgegroeid tot een groot succes – nationale trots zelfs. Laura Dijkema maakte al op zestienjarige leeftijd haar debuut in de Nederlandse eredivisie. Elke dag doen wat ze leuk vindt, dát was haar droom. Maar nog belangrijker vindt ze het nu om gezond en gelukkig te blijven. Ze hoopt andere jonge meiden te inspireren om hetzelfde te doen. Benieuwd naar haar verhaal? Kijk de video.

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.