Samen sterker
Sponsor van sportdromen

Winnen kun je niet alleen. Daarom staan wij voor ons nationale vrouwenbeachvolleybalteam klaar om hun grootste dromen waar te maken. Met de missie #SameDream helpen we onze oranjeheldinnen topprestaties leveren. Het doel? Eerste worden en eerste blijven!

Sportzomer 2024
De weg naar Parijs voor Stam en Schoon

Onze beachvolleybaldames Katja Stam en Raïsa Schoon spelen het hele jaar door toernooien over de hele wereld. Ze doen er alles aan om deze zomer zo hoog mogelijk te eindigen op de wereldranglijst en zo een kwalificatie voor Parijs af te dwingen. Het duo is goed op weg: ze moeten de huidige top 10-notering vast weten te houden. Hup Holland hup, op naar een mooie medaille!

EK 2024
Europees beachvolleybal in Nederland

Het EK Beachvolleybal presented by DHL vindt dit jaar plaats in Nederland! Van 13 t/m 18 augustus strijden de beste beachvolleyballers van Europa in ons land om de felbegeerde titel, met wedstrijdlocaties in Apeldoorn, Arnhem en Den Haag. Ook onze eigen Stam en Schoon zullen hier in actie komen.

Word supporter

Wedstrijdoverzicht
Weet wat er speelt

Wil jij op de hoogte blijven van alle aankomende wedstrijden en toernooien? DHL volgt het Nederlandse vrouwenbeachvolleybal op de voet. Je checkt bij ons niet alleen de speelschema’s, maar wie weet scoor je via onze speciale winacties voor supporters ook wel tickets voor een van de wedstrijden!

Bekijk de speelschema’s

Katja en Raïsa's droom
De beste van de wereld worden

Van piepjonge volleybaltalenten in de zaal tot beachvolleybalsters in de absolute wereldtop: oranjeduo Katja Stam en Raïsa Schoon haalt in de kleedkamer samen herinneringen op. Onze twee #SameDream-ambassadeurs vertellen je graag over hun grootste droom in de topsport.

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.

#SameDream
Supporter van Oranjevrouwen

Naast onze beachvolleybaldames, zijn we sponsor en logistiek partner van nog vier nationale vrouwenteams: voetbal, hockey, handbal en volleybal. Met de missie #SameDream brengen we de dromen van de oranjeheldinnen dichterbij. Meld je aan als supporter. Zo maak je kans op wedstrijdtickets, ontvang je het laatste sportnieuws en krijg je exclusieve kortingen.

Word ook supporter