Samen scoren
Van aftrap tot aanval

Dagelijks gaan onze oranjeheldinnen voor het hoogst haalbare, net als wij. Hard werken om samen de top te bereiken, zo doen we dat. Als sponsor van SameDream ondersteunt DHL onze voetbalvrouwen altijd en overal. Zo kunnen zij op het veld het beste uit zichzelf én uit elkaar halen. Samen staan we sterker, en samen komen we verder.

WK 2023
Oranjeleeuwinnen behalen kwartfinale WK

In de zomer van 2023 speelden de OranjeLeeuwinnen hun WK in Australië en Nieuw Zeeland. Het team wist zich bij de beste acht landen van de wereld te scharen, maar zag in de kwartfinale Spanje er met de winst vandoor gaan. Een mooi toernooi waar teleurstelling en trots dicht bij elkaar lagen. 

Wedstrijdoverzicht
Weet wat er speelt

DHL volgt het Nederlandse vrouwenvoetbal op de voet. Waar onze heldinnen gaan, daar zijn wij bij. Niet alleen ondersteunen we het team logistiek, je kunt ons ook spotten in de stadions als het echt zover is. En jij kunt daar ook bij zijn, dankzij onze ticket-winacties. Benieuwd waar onze oranjeleeuwinnen spelen?

Bekijk de speelschema’s

Trotse sponsor
Recht op het doel af

Naast voetbal is DHL ook trotse sponsor en logistiek partner van onze nationale teams bij het vrouwenhockey, -handbal en -volleybal. We steunen ál onze oranjeheldinnen. Ze leveren grootse prestaties, en dat vraagt om grandioze support. Met onze missie SameDream ondersteunen we de KNVB, KNHB, NEVOBO én NHV. Benieuwd hoe dat eruitziet?

Word ook supporter

Jackie’s voetbaldroom
Ook jij kan later prof worden

Jackie Groenen is onze SameDream ambassadeur voor het nationale voetbalteam. Vroeger voetbalde Jackie als klein meisje tussen een heleboel jongens. Toen was dat nog niet zo normaal als nu. Ze had geen idee hoever ze het kon schoppen. Nu weet ze dat maar al te goed, en dat kunnen andere jonge meiden ook. Jackie vertelt over haar ultieme voetbaldroom. Bekijk de video!

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.