Samen sterker
Kampioenen in vrouwenhockey

Als topsporter haal je iedere dag het beste uit jezelf, maar ook uit elkáár. Samen ga je voor het hoogst haalbare, want samen ben je sterker. Alle support onderweg naar de top is nodig. Daarom ondersteunt DHL als sponsor van SameDream ons Nederlandse dameshockeyteam waar we maar kunnen.

Europees kampioen
Goud voor onze oranjevrouwen!

Wij feliciteren de Oranje hockeydames met goud op het EK. Eind augustus 2023 streden de hockeysters tijdens het EK in Mönchengladbach voor een gouden medaille én een kwalificatie voor de Olympische Spelen Parijs 2024. Dankzij deze topprestatie is dat gelukt, dus op naar het volgende toernooi!

Wedstrijdoverzicht
Weet wat er speelt

Waar de Nederlandse hockeydames gaan, daar gaan wij. Dat doe je als trotse sponsor én logistiek partner. Je spot ons niet alleen in de stadions; we helpen de dames ook met logistieke oplossingen onderweg. Wil jij zelf ook weleens zo’n wedstrijd meemaken? Doe dan mee met onze winactie. Met het speelschema weet je ons direct te vinden.

Bekijk de speelschema's

Meer dan hockey
Prestaties van wereldformaat

SameDream gaat verder dan alleen het dameshockeyteam. DHL is ook trotse sponsor en logistiek partner van de Nederlandse vrouwenteams in handbal, voetbal en volleybal. We supporten de komende jaren de KNVB, KNHB, NEVOBO en NHV. Samen met SameDream laten we de ploegen prestaties van wereldformaat leveren. Benieuwd hoe?

Word ook supporter

Pien’s droom
Hockey op hoog niveau

Pien Sanders is onze SameDream ambassadeur voor het nationale hockeyteam. Al toen Pien zes jaar oud was, droomde ze ervan ooit gehuld in oranje op het veld te staan. Met tranen in haar ogen speelde ze in 2021 de laatste seconden van de Olympische finale uit – het was haar écht gelukt. Inmiddels is ze een WK- én EK-titel verder en blijft Pien dromen. Benieuwd naar Pien’s verhaal? Bekijk de video!

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.