Win-win
Handig voor leden, interessant voor de clubkas

Met een DHL Pakketautomaat kunt u pakketten verzenden of ophalen wanneer u maar wilt. Wist u dat we ook steeds meer automaten bij voetbal- en hockeyclubs plaatsen? Dat is handig voor de leden van uw vereniging, maar ook voor buurtbewoners. Bovendien verdient u er zelf een extraatje mee: uw club ontvangt een vergoeding per jaar én per pakket.

Alleen maar voordelen

Makkelijk en veilig

Geef leden en buurtbewoners meer gemak: een pakket versturen of ophalen via een DHL Pakketautomaat is makkelijk en veilig. En zo gepiept!

Dubbele vergoeding

Naast een jaarlijkse vergoeding, ontvangt u van DHL een extra vergoeding voor ieder pakket dat via de automaat wordt bezorgd of verzonden.

Geen kosten

Een automaat kost uw vereniging niets (alleen een paar vierkante meter). Aan de slag? We komen de automaat gratis op de club installeren.

Gratis promotiepakket

U ontvangt van ons een online promotiepakket. Hiermee kunt u de DHL Pakketautomaat bij de bezoekers van uw club onder de aandacht brengen.

Specificaties
Belangrijk om te weten

Een DHL Pakketautomaat is meestal 5 meter breed, 62 centimeter diep en 220 centimeter hoog. De automaat moet op het stroomnetwerk aangesloten worden en op een toegankelijke plek staan, zodat onze bezorgers er altijd bij kunnen. Als trotse sponsor en logistiek partner van onze nationale vrouwenteam in voetbal, hockey, volleybal en handbal zorgen we natuurlijk dat onze #SameDream-heldinnen op de gele automaat schitteren. Heeft u voor de plaatsing bij uw voetbal- of hockeyclub een vergunning nodig? Dan ondersteunen we u bij het indienen van de aanvraag.

Beter voor de buurt

Wist u dat het duurzamer is om een pakket bij een DHL Pakketautomaat op te halen dan thuis te laten bezorgen? Want hoe meer pakketten we in één keer kunnen afleveren, hoe minder kilometers we maken. Dat scheelt dus verkeer door de woonwijk. 

Lees meer over duurzaamheid

R. Drost, Hoofdbestuur VV Wijhe '92
''Makkelijk en snel pakketten ophalen en versturen''

''Het plaatsen van de DHL Pakketautomaat blijkt een goed initiatief, aangezien onze sportleden en dorpsgenoten op een makkelijke en snelle manier hun pakketten kunnen ophalen, verzenden en retourneren. Een bijkomend voordeel is dat wij als club een vergoeding krijgen voor elk pakket dat bij de automaat is ingeleverd. Dat kan de sportclub goed gebruiken!''

Plaats ook een DHL Pakketautomaat

#SAMEDREAM
Supporter van onze Oranjevrouwen

DHL is trotse sponsor en logistiek partner van onze nationale vrouwenteams in voetbal, hockey, (beach)volleybal en handbal. Met de missie #SameDream delen we één droom: de absolute top bereiken! Als supporter van sportieve dromen maken we ook van uw sportclub graag een plek waar nog meer te winnen valt.

Word supporter