Win tickets voor Nederland - Finland

Meld je aan

Word ook supporter van onze Oranjevrouwen

Onze Oranjevrouwen weten heel Nederland in het hart te raken met hun grootste droom: eerste worden, eerste blijven! Met de missie SameDream brengen we deze samen dichterbij. Meld je aan als supporter en volg de heldinnen op de voet. Zo maak je kans op wedstrijdtickets, ontvang je het laatste sportnieuws en krijg je exclusieve kortingen.

Word supporter

De droom van Jackie
Inspiratie voor jonge meiden

Toen Jackie Groenen als klein meisje begon met voetballen, was dat niet zo vanzelfsprekend als nu. Tussen al die jongens op het veld had ze nog geen idee wat ze allemaal met voetbal kon bereiken. Inmiddels weet ze dat wel, en vertelt ze in aanloop naar het WK voetbal 2023 over haar ultieme voetbaldroom. Benieuwd naar de rest van haar verhaal? Kijk de video!

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.

#SameDream Nieuws

#SameDream voor Oranjevrouwen en DHL

DHL eCommerce heeft een uniek concept omarmd door zich te verbinden aan de Nederlandse nationale vrouwenteams voetbal, hockey, handbal en volleybal. Onder de naam #SameDream willen de vier sportbonden én DHL gezamenlijk hun ambities realiseren.

Blijf op de hoogte
Download de Mijn DHL app

Gebruik jij de officiële Mijn DHL app al? Met deze slimme app voor Android en iOS heb je al je pakketten in één overzicht, en pas je eenvoudig je bezorging aan. Daarnaast ben je altijd op de hoogte van de laatste SameDream winacties en ander nieuws over onze oranjeheldinnen.

Trotse partner
Een sponsorship waar we trots op zijn

DHL is trotse sponsor en logistiek partner van onze nationale vrouwenteams in voetbal, hockey, volleybal en handbal. Samen delen we één droom: de absolute top bereiken, waar we al hard naartoe op weg zijn. Met de missie SameDream supporten we de KNVB, KNHB, NEVOBO en NHV de komende jaren om onze oranjeheldinnen prestaties van wereldformaat te laten leveren. Benieuwd hoe dat eruitziet?

Over SameDream

Partnerships
Onze sponsoring wereldwijd

Naast vier nationale vrouwenteams, support DHL nog veel meer bijzondere initiatieven. Mensen en organisaties in alle hoeken van de planeet. Binnen de sport, maar ook op het gebied van maatschappij en duurzaamheid. Ontdek wat we doen om onze vrienden wereldwijd vooruit te helpen.

Bekijk onze partnerships