Sport
Topprestaties leveren

Voor prestaties op wereldniveau is een ijzersterk team nodig. Elke speler moet het geheel ondersteunen én vooruitstuwen. Wij kunnen het weten, want het succes van DHL is op dezelfde factoren gebaseerd. We optimaliseren elke schakel afzonderlijk én werken met grote gedrevenheid samen. Zo leveren we topprestaties, elke dag opnieuw. Heeft u nog een aanwinst nodig voor uw ploeg? Wij staan te trappelen!

SameDream
Trotse partner van vier oranje vrouwenteams

De top bereiken doe je niet alleen. Je team, je coach, je vrienden: je hebt ze nodig om beter te worden. Elke dag een stap sneller, slimmer en sterker. Als trotse sponsor en logistiek partner van onze nationale vrouwenteams in voetbal, hockey, volleybal en handbal brengen we de dromen van onze oranjeheldinnen samen dichterbij.

Over SameDream

Formule 1
Topklasse teamwork

Als Official Logistics Partner van de Formule 1 werkt DHL al sinds 2004 samen met de grootste racecompetitie ter wereld. Met logistieke topspecialisten zorgen voor we ervoor dat ieder raceweekend soepeltjes verloopt. En dat doen we natuurlijk op een duurzame manier: we gebruiken onze ervaring in logistiek om de impact van F1 op het milieu waar het maar kan te verminderen. Benieuwd waar je ons vindt?

Over Formule 1

FC Utrecht
Een-tweetjes waar je u tegen zegt

Van wedstrijdballen tot sjaals en van trainingstenues tot keycords: de fanshop van FC Utrecht heeft het allemaal. Scoor je je merchandise online? Dan bezorgen wij je bestelling razendsnel bij je thuis of bij een DHL ServicePoint bij je in de buurt. Als logistiek partner verbinden we de voetbalclub uit de Domstad met z’n fans, werken we samen aan groei in e-commerce en leveren we supporters onvergetelijke momenten.

Schaatsen Luleå
Materiaal bezorgen is een koud kunstje

Van geslepen schaatsen tot aan goed gevulde koelboxen; het bezorgen van wedstrijdmateriaal in Zweden is voor DHL eCommerce een koud kunstje. Als Official Logistics Partner van Schaatsen Luleå bezorgen wij het benodigde materiaal bij Nederlandse schaatsers in het ijskoude Luleå. Witte vlaktes en ellenlange toertochten, daar kunnen we in Nederland alleen maar van dromen!

EK Atletiek
Ludieke logistiek

Rondvliegende speren, kogels en discussen, nagezeten door miniatuurversies van DHL bestelbusjes? Dat kan maar over één ding gaan: het EK Atletiek Amsterdam 2016. We deden waar we goed in zijn. Juist, de logistiek! Onze busjes pikten alles wat rondvloog van de baan, en brachten het keurig terug naar de atleten. Klaar voor het volgende record.

E-commerce
Inzicht in e-commerce

E-commerce is uitgegroeid tot een gigantische sector. Wie mee wil doen, moet groot durven denken én doen. Succes hangt in hoge mate af van logistieke slagkracht. Als logistiek expert en kennispartner helpen we webshops letterlijk en figuurlijk op weg.

Shopping awards
Het beste van het web

De meest succesvolle webshops van ons land worden jaarlijks geëerd met de Shopping Awards. Als hoofdsponsor staat DHL eCommerce vooraan om de ‘winnaars van het web’ te feliciteren. Een bijzonder onderdeel van dit evenement is de uitreiking van de DHL Award. Die zet de verrassendste vernieuwer in de spotlights.

Shopping Awards

e-Fulfilment Hub
Team van tien

‘Midden-Limburg wordt dé regio voor fulfilment in Noordwest-Europa.’ Om dit statement kracht bij te zetten, is e-Fulfilment Hub opgericht: een verbond van 10 organisaties die bol staan van expertise. Als ‘last mile carrier’ neemt DHL een belangrijke positie in binnen de hub. Samen met tien anderen maken we Midden-Limburg steeds aantrekkelijker voor webshops en fulfilmentbedrijven. Want daar liggen de Europese groeikansen om de hoek.

Maatschappelijke partnerships
Een pak van ons hart

Het netwerk van DHL kent geen grenzen. Dat geeft ons bijzondere mogelijkheden om een positieve bijdrage te leveren aan mens en maatschappij. En dat doen we met alle liefde.

Kinderzwerfboek
Leeskilometers maken

Samen met Kinderzwerfboek maken we leeskilometers mogelijk voor álle kinderen in Nederland. Kinderen kunnen gratis een boek halen bij alle KinderzwerfboekStations in het land. Om deze 3.000 Stations te voorzien van boeken, kunnen gelezen kinderboeken in de actieperiode verpakt worden ingeleverd bij DHL ServicePoints. DHL vervoert gratis alle boeken naar de juiste plek.

Kinderzwerfboek

Edukans
Verrassing voor verre vriendjes

Elk najaar organiseert Edukans de campagne Schoenmaatjes. DHL eCommerce is gestrikt als logistiek partner van dit hartverwarmende initiatief. Zeker 100.000 kinderen versieren en vullen schoenendozen voor leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden. Via onze DHL ServicePoints verzamelen wij alle presentjes, en zenden ze naar maatjes over de hele wereld.

Edukans Schoenmaatjes

Stichting Excelsior4All
Ferme jongens, goede daden

DHL eCommerce is official sponsor van Excelsior Rotterdam en ondersteunt hierbij de mooie initiatieven van Excelsior4All, de maatschappelijke stichting van de club. Met ‘Playing for Success’, leren we kinderen die het wat minder doen op school over logistiek. En via ‘Talentontwikkeling = Topsport’, geven we loopbanen van Rotterdamse vrouwen een kickstart.

Excelsior Rotterdam

VVN dodehoeklessen
Trucjes van truckers

Kinderen nemen al vroeg deel aan het verkeer. Belangrijk dus dat ze weten waar ze op moeten letten. Fietsers, stoplichten, auto’s, vrachtwagens. Hoe gaan ze daar allemaal mee om? Geen nood: onze ervaren chauffeurs weten er raad mee. Elk jaar trakteren we leerlingen van groep 7 en 8 op dodehoeklessen, samen met Veilig Verkeer Nederland. Onze bijdrage: 24 getrainde chauffeurs en een goudgele vloot vrachtwagens. Zo maken we het geweldige lesprogramma ‘Veilig op Weg’ elke keer weer een groot succes.

Logistiek en maatschappelijk partner
Nauw betrokken bij Willem II

Als official partner bezorgt DHL eCommerce alle merchandise uit de webshop van Willem II bij supporters thuis of bij een DHL ServicePoint in Nederland. Naast deze logistieke support, bouwen we samen met de Tilburgse ploeg aan de toekomst: Willem II Betrokken is de stichting waarmee de club voetbal verbindt met de samenleving. Sleutelwoorden? Respect, educatie en gezondheid. Met zo’n team spelen we dolgraag mee.

Willem II Betrokken

Wereldwijde partnerships
Werken aan wereldklasse

Balletje tikken met Bayern München, vol gas op de Formule 1 of rocken met de The Rolling Stones? Via DHL InMotion krijgt u een exclusief kijkje achter de schermen van de grootste podia op aarde. Met innovatieve oplossingen verbinden we fans over de hele wereld, en helpen we onze partners presteren op de toppen van hun kunnen.

Ontdek DHL InMotion