Samen sterker
Kampioen in logistiek

Als logistiek dienstverlener verleggen wij dagelijks onze grenzen. Bijvoorbeeld op het gebied van innovatie, groen vervoer en maatschappelijke impact. Wie wereldklasse wil leveren, moet altijd voor het hoogst haalbare gaan. Keihard werken, jezelf uitdagen en blijven zoeken naar verbetering. Om alles uit jezelf te halen, en uit elkaar. Dat is pas teamwork.

SameDream
Van visie tot voorzet

Van spelen in uitverkochte stadions tot schitteren in zinderende finales: dromen beginnen klein. Wij supporten sporters met een vuurtje vanbinnen, vastbesloten om samen met hun team de top te bereiken. Maar voordat je daar bent, is er veel werk te verzetten. Benieuwd hoe deze weg naar succes eruitziet?

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.

Ga ook voor goud
Supporter van succesverhalen

De komende vier jaar zetten we alles op alles om onze vrouwenteams dichter bij hun droom te brengen. Samen hebben we één doel: het allerbeste uit onszelf halen. Door onze oranjeheldinnen te supporten, willen we ook anderen inspireren om hun hart te volgen en ambities om te zetten in succes. Van sporters, trainers en coaches tot onze klanten en onze bezorgers.

Meld je aan als supporter

Ontmoet onze ambassadeurs

Nevobo
Laura Dijkema, 4e op Olympische Spelen 2016

“Mijn team en ik doen er alles aan om de top te bereiken. En dat gaat verder dan de sport alleen. Wij hopen anderen te inspireren ook hun dromen waar te maken. Naast nummer 1 worden, behoort dit ook tot onze missie.”

Instagram Laura

KNHB
Pien Sanders, Wereldkampioen 2022

“Ons team behoort al jaren tot de wereldtop. Maar onze dromen waarmaken stopt nooit. Samen met de andere vrouwenteams gaan we er alles aan doen om op het hoogste podium te staan.”

Instagram Pien

KNVB
Jackie Groenen, Europees Kampioen 2017

“Niet alleen vrouwenvoetbal, maar vele andere vrouwensporten maken een opmars. Om hier te komen hebben we moeten knokken. Nu is het tijd om onze dromen voor de komende jaren waar te maken."

Instagram Jackie

NHV
Lois Abbingh, Wereldkampioen 2019

"Ons team is al jaren keihard aan het werk voor een toppositie. We zijn trots dat onze sport zichtbaarder is dan ooit. Ons staat niets meer in de weg om onze dromen waar te maken. Op naar goud in Parijs 2024”

Instagram Lois

Onze sponsoring wereldwijd
De grenzeloze verbindingskracht van DHL

Naast vier nationale vrouwenteams, support DHL nog veel meer bijzondere initiatieven. Mensen en organisaties in alle hoeken van de planeet. Binnen de sport, maar ook op het gebied van maatschappij en duurzaamheid. Ontdek wat we doen om onze vrienden wereldwijd vooruit te helpen.

Bekijk onze partnerships