Het verlengstuk van uw dienstverlening

De eerste klap is een daalder waard, zeggen ze. Maar voor online shoppers is elke fase van de klantreis even belangrijk. Ook het transport en de ontvangst natuurlijk. DHL eCommerce is een verlengstuk van uw onderneming; een cruciale rol die we met verve uitvoeren. Zo maken we het plaatje compleet, en uw klanten gelukkig.

GoGreen bestelbus

Betrouwbare bezorging
Universeel geel

Geel busje voor de deur? Iedereen weet wat dat betekent: DHL. We staan voor betrouwbaarheid, snelheid en helderheid. Zo zorgen we dat elk pakket veilig en op tijd aankomt.

Op ons kunt u rekenen
Track en trace

Track en trace
Volledig te volgen

Heeft u een zending aangemaakt? Als u wilt, sturen we de ontvanger automatisch de link naar z’n track en trace. Vanaf nu volgt hij de zending online tot aan de voordeur.

Hou elk pakket in de gaten
Bezorgopties

Bezorging zelf in de hand
Alleen als het uitkomt

Wie iets van DHL eCommerce ontvangt, kiest zelf waar en wanneer ‘ie het in handen krijgt. Zo komt een pakketje of zelfs pallet nooit meer onverwacht of ongelegen.

Alles over bezorging

ServicePoint

Internationaal netwerk
Altijd dichtbij

Ons netwerk is eersteklas. Tel de DHL ServicePoints maar: 4.000 in Nederland en 65.000 in Europa. Het geheim van onze voorsprong? We zijn altijd in de buurt.

Meer over DHL ServicePoints
Retouren

Pakketten terugsturen
Tevreden retour

Consumenten worden blij van retouropties. DHL eCommerce begrijpt én regelt dat. Kies bijvoorbeeld zelf of u direct een retourlabel meestuurt of dat uw klanten retourneren via een DHL punt.

Bekijk de retouropties
Support

We helpen u graag
Supersupport

Heeft een klant vragen over z’n bezorging? Dan wil hij snel geholpen worden. We zijn bereikbaar via social media, e-mail en telefoon. Ook op zaterdag nemen we gewoon op.

Ga naar zakelijke support

DHL Pakketautomaten
nooit meer in de rij

Op elk moment van de dag (of nacht) pakketten versturen en ontvangen? Onze gebruiksvriendelijke DHL Pakketautomaten zijn vaak 24/7 beschikbaar. Zo geeft u uw klanten nóg meer keuze.

DHL Pakketautomaten

DHL eCommerce voor verzenders
One-stop-shop voor verzendingen

Zoekt u een betrouwbare partij voor uw verzendingen? Search no more. DHL eCommerce verenigt maatwerk, logistieke perfectie en een grenzeloos eigen netwerk in één verzenddienst. Om het u makkelijk te maken, bieden we slimme tools en hightech-verzendoplossingen waarmee u alle opties moeiteloos benut. Benieuwd naar de ins en outs van onze service?

Alles over onze verzendoplossingen