Van porto tot faro
Pakje naar portugal

Online een pakketje sturen naar Portugal is zo gepiept. Maak met My DHL Portal eerst een verzendlabel aan, plak het op de verpakking en geef je pakket daarna af bij een ServicePoint in de buurt. Binnen 8 werkdagen komt het al aan. Muito fácil! Aan de slag.

Versturen vanaf €12

Pakketten van maximaal 80x50x35 cm (l-b-h) en 20 kg stuur je naar Portugal al vanaf €12. Mét track en trace. Je volgt je pakket op de voet tijdens zijn hele reis.

DHL ServicePoints

Pakket afgeven

Nederland telt 4.000 DHL ServicePoints. Je vindt dus altijd wel een DHL winkel of DHL Pakketautomaat in de buurt.

Persoonlijk bericht

Persoonlijk bericht

Als je via My DHL Portal een pakket verzendt, kun je de ontvanger meteen een leuk bericht sturen. Of gewoon handig: het zendingsnummer.

Volg je pakket op de voet

De route en status van je zending hou je eenvoudig online in de gaten met track en trace. Ook internationaal.

Voor lage porto naar Lissabon

Makkelijk en veilig iets naar Portugal sturen? Dat hoeft niet veel te kosten. Als EU-land rekent Portugal geen extra douanekosten. Al vanaf €11 is je pakketje op weg, verzekerd en wel. Met track en trace hou je de zending bovendien online in de gaten tot aan de eindbestemming. Doel bereikt? Perfeito!

Ga naar My DHL Portal

Douane- en importregels
Goed om te weten

Omdat Portugal lid is van de EU, zijn douaneformulieren niet nodig. Dat scheelt. Op sommige artikelen gelden wel beperkingen en importverboden. Denk daarbij aan namaakartikelen, gevaarlijke goederen, ivoor en bont.

Vind hier alle informatie over de EU bij elkaar

Dhl zakelijk
Zakelijke zending?

Plak dan in drievoud een factuur op je pakket. Daarnaast ben je verplicht een goederencode te vermelden. Geen zorgen: tijdens het online verzendproces laten we je precies weten hoe het werkt en wat je moet doen. Heeft je commerciële pakket een waarde hoger dan €1.000? Dan heb je een zakelijk DHL account nodig.

Zakelijk versturen