Uitblinken op alle fronten: onderweg én online

Met een ijzersterk netwerk in Europa garanderen we goed vervoer, maar complete logistieke service gaat verder dan een rit van A naar B. Dankzij slimme plug-ins, API’s, koppelingen met bekende wharehouse management systemen en marktplaatsen professionaliseert u uw webshop. Zo wordt verzenden een makkie en kunt u klanttevredenheid en conversie verbeteren.

Plug-ins voor power

Laat niets aan het toeval over en zorg dat u genoeg verzendopties biedt om zelfs de meest kritische klanten over de streep te trekken. Onze plug-ins tillen het complete verzendtraject naar een hoger niveau en versimpelen processen achter de schermen. Zo maakt u verzenden en ontvangen dus makkelijker voor iedereen.

King of the road

Binnen de Benelux worden uw zendingen standaard de volgende werkdag bezorgd, maar met hetzelfde gemak verstuurt u pakketten door heel Europa. Van pallets tot losse producten: we halen ze dagelijks bij u af, en u en uw klant volgen de actuele status met track en trace. Zo is vervoer onderdeel van een uitstekende klantervaring.

Klaar voor de start?

Maak nu online een (gratis) zakelijke account aan en bekijk onze verzendopties plus bijbehorende tarieven. Overtuigd? Download dan ook meteen de DHL plug-in voor uw e-commerceplatform (ook gratis).