#SameDream
Transport is topsport

Wie op weg is naar de top, zit onderweg natuurlijk het liefst in een comfortabele touringcar. Sinds mei 2023 worden de nationale vrouwenteams van hockey, voetbal, handbal, volleybal en beachvolleybal in stijl vervoerd, in hun officiële DHL speelstersbus. Vorig jaar legde de bus al 28.458 kilometer door Nederland af!

Duurzaam vervoer
Winnen op alle fronten

Wist je dat DHL in Nederland maar liefst 2.800 elektrische bezorgauto's heeft rijden? En net als veel van onze auto's uit het niet-elektrische wagenpark, rijdt ook onze DHL speelstersbus op HVO100: ‘hydrotreated vegetable oil’. Deze duurzame brandstof vermindert de CO2-uitstoot vergeleken met fossiele diesel tot wel 90 procent.

Winactie
Maak kans op de DHL Speelstersbus!

Wil je hoge ogen gooien op je verjaardagsfeest, een knallende entree maken bij jullie kampioenswedstrijd of je ploeg in stijl laten vervoeren tijdens een teamuitje? Eens in de zoveel tijd organiseren we een winactie en kun je de DHL speelstersbus voor één dag winnen. Meld je aan als supporter, ontvang unieke acties en kortingen, en speel mee!

Word ook supporter

#SameDream
Supporter van Oranjevrouwen

DHL is sponsor en logistiek partner van vijf nationale vrouwenteams: voetbal, hockey, handbal, volleybal en beachvolleybal. We vervoeren niet alleen de speelsters, maar zorgen ook voor het transport van materialen naar wedstrijdlocaties. Met de missie #SameDream brengen we de dromen van onze oranjeheldinnen dichterbij.

Meer over SameDream