Samen naar de top
Handbaldromen waarmaken

Er is maar één manier om de top te bereiken. Je moet altijd het beste uit jezelf halen, maar óók uit elkaar. Om dromen waar te maken, ondersteunt DHL als sponsor van SameDream ons nationale dameshandbalteam waar we maar kunnen. Samen staan we sterker en gaan we voor het allerhoogste resultaat.

Speelschema’s
Support tot de laatste seconde – en daarna

Wil jij elk moment op de hoogte zijn van het speelschema van onze handbaldames? DHL volgt ze over de hele wereld én houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als partner ondersteunen we ze met logistieke oplossingen onderweg. Jij kunt net als ons óók aanwezig zijn bij een van de wedstrijden, dankzij leuke winacties. Weten waar ze spelen?

Bekijk de speelschema’s

Meer dan handbal
Supporters van kampioenen

De missie van SameDream gaat verder dan ons nationale handbalteam. DHL sponsort en ondersteunt ook onze heldinnen van het Nederlandse hockey-, voetbal- en volleybalteam. Wij supporten de komende jaren KNVB, KNHB, NEVOBO en NHV, zodat de dames indrukwekkend kunnen blijven presteren. Benieuwd hoe dat gaat?

Word ook supporter

De droom van Lois
Handbal op wereldniveau

Lois Abbingh is onze SameDream ambassadeur voor het nationale handbalteam. Vasthouden aan je dromen en steeds nieuwe doelen stellen, dát geeft je motivatie. Toen Lois begon met handballen, had ze nog geen idee hoe haar toekomst eruit zou zien. Nu speelt ze op internationaal niveau. Maar het avontuur is daarmee nog lang niet klaar. Benieuwd wat haar volgende droom is? Kijk de video!

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.