Zo reken je af met Sjaak Afhaak in jouw webshop

Ruim zestig procent van de online shoppers verkiest jouw winkel boven een andere als jij betere bezorgopties biedt. Zo blijkt uit onderzoek van Metapack. Wil je iets doen tegen digitale winkelmandjes vol gemiste kansen? Een kraakhelder check-outproces, transparantie over kosten en voldoende verzendopties trekken veel twijfelaars over de streep. Flexibele en feilloze bezorging vergroten vervolgens de kans dat ze vaker bij jou kopen.

Word kampioen in klantbeleving

Zijn online klanten verwend? Ik denk het niet. Ze willen gewoon de beste service, en daar zijn flexibele verzendopties een belangrijk onderdeel van. Door ze meer keuzevrijheid te bieden, vergoot jij de kans dat de bezorging helemaal naar wens verloopt. En dan kun je eigenlijk al niet meer stuk bij kritische kopers: 87% van hen geeft aan graag nog eens bij een webshop terug te komen wanneer ze hun pakket zonder zorgen hebben ontvangen.

Waar zit de waarde?

Als application support executive reis ik elke week stad en land af om ondernemers te adviseren over de beste verzendoplossingen voor hun bedrijf. Dat DHL een betrouwbare partner is, weten ze wel. En de meesten hoef ik echt niet uit te leggen hoe belangrijk een perfecte check-out is. Waar hebben we het dan wel over? Hoe we ervoor zorgen dat de verzendopties in hun webwinkel passen bij de wensen en verwachtingen van hun doelgroep.

DHL plug-in & play

Draait jouw webshop op Magento, dan is het makkelijker dan ooit om je check-outproces te perfectioneren. De meest gebruikte verzendopties hebben we gebundeld in onze gloednieuwe plug-in. Het enige wat je hoeft te doen, is deze gratis aanvragen en de tool koppelen aan jouw webshop. Vervolgens vink je simpelweg aan welke diensten je beschikbaar wilt stellen. Van avondbezorging tot same day delivery en aflevering bij ServicePoint: met elke extra optie die je biedt, vergroot je het gemak voor klanten. En de kans dat ze bij jou (blijven) bestellen.

Zal ik bij jou langskomen?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of een demo bij jou op de zaak? Stuur me gerust een mailtje

Tot snel!

Geschreven door

Sebastiaan de Raadt

Application Support Executive

Mis geen update, meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden